Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

ELT Wetteren uw elektricien voor al uw elektriciteitswerken bij nieuwbouw en renovatie

Heeft u plannen om te gaan renoveren of een nieuwbouwproject gepland? Dan komen daar zeker algemene elektriciteitswerken aan te pas. Bij ELT Wetteren in Wetteren bent u aan het juiste adres voor al uw elektriciteitswerken voor renovatie en elektriciteitswerken nieuwbouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan zaken als het aanleggen van videofonie, parlofonie en domotica. Zowel binnenshuis kunt u ELT Wetteren inzetten als elektricien plaatsen van verlichting als elektricien plaatsen van buitenverlichting. Kortom, zoekt een allround elektricien? Ga naar ELT Wetteren.

Elektriciteitswerken bij renovatie

Veel mensen kopen een woning, verbouwen een gedeelte en gaan er dan in wonen. Na het verstrijken van de jaren, komen er vaak huishoudelijke apparaten bij als bijvoorbeeld een espressomachine, een wasdroger, een airconditioning apparaat of een tweede tv. Hoe meer u gebruik maakt van huishoudelijke apparatuur, hoe meer stroom u verbruikt. Dit betekent altijd dat u over voldoende groepen moet beschikken in uw meterkast. Bij ELT Wetteren, kijken we samen naar uw huidige en nieuwe situatie. Een eventuele benodigde uitbreiding van groepen realiseren wij vakkundig, veilig en snel.

De slimme thermostaat

U heeft vast al eens gehoord van de slimme thermostaat. Een thermostaat waarmee u de verwarming op afstand kunt instellen via een app of met uw tablet. De slimme thermostaat is een goed voorbeeld van domotica. Elk elektrisch apparaat in huis, wat op afstand bestuurd kan worden valt onder domotica. Bij ELT Wetteren adviseren we u graag over de mogelijkheden voor domotica bij u in huis. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw garagepoort, verlichting en alarm automatiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij voeren ze graag professioneel voor u uit.

Onze diensten op een rij

Naast het installeren van domotica en algemene elektriciteitswerken wilt u wellicht eens uw verlichtingspunten in huis aanpassen of het aantal stopcontacten uitbreiden. U kunt ons inhuren voor zowel grote als kleine opdrachten, alles is bespreekbaar. Waarbij wij altijd geheel volgens vooraf gemaakte afspraken te werk gaan. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Domotica
  • Parlofonie & videofonie
  • Elektriciteitswerken voor nieuwbouwprojecten & renovatie
  • Plaatsen van zowel binnen- als buitenverlichting

Heeft u nog vragen of wilt u weten of wij uw opdracht kunnen uitvoeren? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. 

51609491_s(1).jpg - ELT Wetteren, Wetteren

ELT Wetteren

Noordlaan 76
Wetteren

ELT Wetteren in Google

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken nieuwbouwprojecten, Elektriciteitswerken voor renovatie, Videofonie, Parlofonie, Domotica, Elektricien plaatsen van verlichting, Elektricien plaatsen van buitenverlichting
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.