Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

EBK BVBA uit Munsterbilzen voor al uw elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een bekwame en gedreven elektricien voor al uw algemene elektriciteitswerken, of juist een specifieke klus? Schakel dan de hulp van EBK BVBA in. Met meer dan 15 jaar ervaring voert het elektriciens bedrijf elke klus snel en secuur uit. U kunt rekenen op een breed dienstenpakket, waaronder: domotica, brandbeveiliging, parlofonie en videofonie, camerabewaking, elektrische installaties, ventilatiesystemen of een centraal stofzuigsysteem. U kunt steeds rekenen op expertise en een klantvriendelijke aanpak. 

EBK BVBA, Scherpenheuvel

Breed dienstenpakket

Bij Elektriciteitswerken Bielen kunt u terecht voor:

Elektriciteitswerken van a tot z

Bent u van plan te gaan bouwen of verbouwen? Of zijn uw elektrische installaties aan vernieuwing toe? Bij EBK BVBA kunt u terecht voor een waaier aan diensten: zowel grote als kleine elektrische klussen. Denk bijvoorbeeld aan volledige bedrading of de opmaak van elektrische plannen en schema's. Ook verzorgen zij graag de vernieuwing en modernisering van de verlichting en plaatsen zonnepanelen. De experts bieden lichtstudies aan voor bedrijven en particulieren: hierbij wordt onderzocht hoeveel licht er in een bepaalde ruimte nodig is voor optimaal comfort. U kunt alle elektriciteitswerken met vertrouwen uit handen geven.

De nieuwste domotica technologie

Bij EBK BVBA kunt u terecht voor de laatste technologie op het gebied van domotica. Elektriciteitswerken Bielen Koen uit Scherpenheuvel biedt de mooiste domoticasystemen om allerlei functies en systemen in huis te bedienen en beheren: van verlichting tot verwarming en ventilatie. Ook kunt u kiezen voor videofonie of parlofonie voor extra privacy. U kunt na het zien van de bezoeker zelf bepalen of u toegang geeft of pretendeert niet thuis te zijn. Bij EBK kunt u rekenen op maatwerk, zodat de video- en parlofonie oplossingen precies passen bij uw wensen en noden.

Bent u benieuwd naar wat EBK BVBA voor u kan betekenen? Neem dan spoedig contact op.

EBK BVBA, Scherpenheuvel

 

EBK BVBA, Scherpenheuvel

EBK BVBA

Oude Tiensebaan 121
Scherpenheuvel

EBK BVBA in Google

Website: www.elektriciteitswerkenbielen.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken, Elektriciens, Domotica, Brandbeveiliging, Parlofonie en videofonie, Centraal stofzuigsysteem, Ventilatiesystemen, Camerabewaking, Elektrische installaties
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.