Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektro Boyen, Koekelare

Op zoek naar een goede elektricien in de regio Koekelare? Elektro Boyen staat voor u klaar. De zaakvoerder Tijs Boyen is gespecialiseerd in allerhande elektriciteitswerken, domotica en het installeren van zonnepanelen. Met al ruim 10 jaar ervaring in het vak is Elektro Boyen meer dan een betrouwbare partner. Ik ben o.a. in de volgende regio?s werkzaam: Verschillende delen van West-Vlaanderen zoals de westkust, Middelkerke, Nieuwpoort, De Panne, Diksmuide en Kortemark.

Werkzaamheden Elektro Boyen

Algemene elektriciteitswerken: Elektro Boyen is een elektricien die u kan bijstaan met uw algemene elektriciteitswerken in Koekelare en omgeving. Voor alle soorten elektriciteitswerken in nieuwbouw en renovatieprojecten. Ik werk meestal met Niko schakelmateriaal (andere merken zijn uiteraard ook mogelijk) en domotica. Voor alle elektrische installaties op het huishoudelijk netwerk, verlichting en ik zorg ervoor dat alles piekfijn in orde is voor de keuring.

Domotica: Ik ben gespecialiseerd in het installeren van allerhande domotica toepassingen die uw leven gemakkelijker maken. Investeer in uw wooncomfort en overweeg het plaatsen van domotica. Domotica heeft veel verschillende toepassingen u kunt bijvoorbeeld uw verwarming ermee bedienen of uw rolluiken naar beneden halen. U kunt gemakkelijk met uw smartphone of tablet alles bedienen. Hier stopt het uiteraard niet bij met domotica kunt u ook het verbruik van uw verwarming of elektriciteit in de gaten houden. Zo voorkomt u ook onaangename verrassingen einde van het jaar.

Zonnepanelen: Als u kiest voor zonnepanelen dan zal uw portemonnee en het milieu u erg dankbaar voor zijn. Omdat zonnepanelen het grootste deel van de elektriciteit opwekken, zult u niets hoeven te betalen aan elektriciteitskosten. Elektro Boyen staat u graag bij met het kiezen van de beste soort zonnepanelen voor uw woning. Voor welk merk u ook gaat Elektro Boyen stelt alles in werk om alles zo vakkundig en efficiënt mogelijk te installeren.

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken neem dan snel contact met ons op. 

Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken, Elekricien, Domotica, Zonnepanelen, Installeren van zonnepanelen, Elektriciteitswerken voor renovatieprojecten, Elektriciteitswerken nieuwbouw in Koekelare, West-Vlaanderen

Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken, Elekricien, Domotica, Zonnepanelen, Installeren van zonnepanelen, Elektriciteitswerken voor renovatieprojecten en Elektriciteitswerken nieuwbouw in Koekelare, West-Vlaanderen.

Elektro Boyen, Koekelare

Elektro Boyen

Langewegel 2 D
Koekelare


Website: www.elektroboyen.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken, Elekricien, Domotica, Zonnepanelen, Installeren van zonnepanelen, Elektriciteitswerken voor renovatieprojecten, Elektriciteitswerken nieuwbouw
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.