Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektriciteitswerken VHS, Mol

Elektriciteitswerken VHS is een vakman in Mol. Hij zoekt samen met u naar een oplossing op maat en heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Het bedrijf is gespecialiseerd in domotica, video- en parlofonie en databekabeling.

Elektriciteitswerken VHS, Mol

Diensten:

  • Nieuwbouw: Hij kan de volledige installatie van elektriciteit in uw nieuwbouwhuis op zich nemen en zorgen voor een systeem op maat. Ook bedrijven kunnen Elektriciteitswerken VHS benaderen voor grotere projecten.
  • Renovatie: De elektriciteit in uw huis aangepassen aan uw huidige behoeften is geen probleem voor VHS installatie. We kunnen daarnaast voor u de goten uitslijpen, kabelgoten aanbrengen, aansluiten van bekabeling, installeren van elektriciteitspunten. Natuurlijk zorgt hij hierbij voor een mooie afwerking!
  • Niko Home Control: Waren alle lampen uit? Staat de verwarming niet nog aan? Met Niko home Control kunt u alle elektrische functies via uw smartphone of tablet uitgeschakelen. Dit zorgt ook voor een lager energieverbruik. Elektriciteitswerken VHS installeert dit systeem graag bij u thuis.
  • Video- en parlofonie: Voor extra veiligheid kan u uw deurbel aanvullen met parlofonie. Hierdoor wordt het mogelijk om via een schermpje te zien wie er voor de deur staat, wat zorgt voor extra veiligheid! Ook wanneer u gehoor- of zichtsproblemen hebt kan dit bedrijf voor een oplossing op maat zorgen.
  • Databekabeling: geen goed internet is frustrerend. Elektriciteitswerken VHS is gespecialiseerd in databekabeling en kan helpen bij netwerken voor data, telefonie en videofonie. Ook wanneer u gebruik wilt maken van een draadloos netwerk kunnen wij helpen en zorgen wij voor betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid.

Elektriciteitswerken VHS, Mol

 

Elektriciteitswerken VHS, Mol

Elektriciteitswerken VHS

Bossestraat 117
Mol

Elektriciteitswerken VHS in Google

Website: www.elektriciteitswerkenvhs.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Domotica, Videofonie en Parlofonie, Databekabeling, Elektriciteit vernieuwen, Niko Home Control
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.