Afsluitingen Pinxten, Peer

Voor afsluitingen in Peer en omgeving kunt u terecht bij Afsluitingen Pinxten. Aannemer Bjorn Pinxten heeft meer dan elf jaar ervaring. De specialismes van het bedrijf zijn algemene afsluitingen, grondwerken en buitenaanleg voor zowel particulieren als bedrijven.

Waar staat Bjorn Pinxten voor?

  • Kwaliteitsvol werk
  • Stipte planning
  • Nauwkeurige afwerking

Ons aanbod in afsluitingen, grondwerk en buitenaanleg

Wij kunnen zorgen voor uw draadafsluitingen, houten afsluitingen en afsluitingen in 3D panelen. Voor grondwerken zoals opritten hebben we speciale machines, zoals graafmachines, een bulldozer en een vrachtwagen met container, tot onze beschikking. Ook voor de buitenaanleg, zoals de aanleg van terrassen, kunt u bij ons terecht. Ons werk is pas gedaan wanneer alles weer netjes en opgeruimd is.

Persoonlijke benadering

We werken van maandag tot zaterdag en houden altijd plaats vrij voor dringende opdrachten. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. Daarom kunt u voor, tijdens en na het werk met al uw vragen terecht bij één contactpersoon. Dit kan Bjorn Pinxten zelf zijn of een van zijn betrouwbare onderaannemers.

We komen graag langs voor een gratis offerte op maat. We gaan op zoek naar een balans tussen schoonheid, functionaliteit en budget. We zijn zeven dagen per week bereikbaar.

 

Afsluitingen Pinxten

Monnisveld 10
PeerWebsite:


Zoekwoorden: Tuinafsluitingen, Grondwerken, Opritten en terrassen, Klinkerwerken, Draadafsluitingen, Buitenaanleg, Aanleg van terrassen, Tuinonderhoud
Categorieën: Tuinaanleg & -onderhoud, Afsluitingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.