Hairlounge, Dilsen-Stokkem

Hairlounge interieur kapperszaakBij Hairlounge krijg je advies op maat voor het perfecte kapsel dat geheel bij jouw gelaat en life-style past. Niet alleen zorgt dat voor meer zelfvertrouwen, ook krij gje meer energie en straal je klasse uit. Vanwege onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een prachtig nieuwe coupe of een perfect geknipt kapsel. Wij vinden kwaliteit belangrijk. Daarom volgens onze medewerkers elk seizoen verschillende vervolgopleidingen zodat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en onze vaardigheden in het vak bijhouden en steeds verder uitbreiden. Zo hebben we bij Fivestar Hairdressers de opleiding voor kleur en gelaatsvormanalyses gevolgd. Niet voor niets coacht Michel Sas van SAS academy ons al twee jaar.

Producten

Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. De verschillende shampoos, crèmes, lotions en oliën die wij gebruiken zijn van de beste merken ,zoals Tame Frizz, Hair Play, Free Shape, Add volume, Curlp up en nog veel meer. Bekijk onze complete productlijn.

Voor passend advies voor een perfect kapsel moet je bij Hairlounge zijn

Hairlounge

Arnold Sauwenlaan 64.1
Dilsen-StokkemWebsite:

Maandag
09:00-15:00
Dinsdag
09:00-15:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
07:30-21:00
Vrijdag
07:30-18:00
Zaterdag
08:00-15:30
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Goldwell, KMS, Advies, Kleuranalyse, Jennifer Dreesen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.