Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Exclusieve Tuinen in Heist-op-den-Berg, expert in het ontwerpen van tuinen, de aanleg en het onderhoud van a tot z

Heeft u plannen uw tuin te renoveren of een compleet nieuwe tuin aan te leggen? Maak dan eerst een afspraak met Exclusieve Tuinen uit Heist-op-den-Berg. Als erkend tuinarchitect en specialist in het ontwerpen van tuinen, helpen wij u met een voordelig tuinarchitect ontwerp. Vervolgens zijn wij uw partner in het aanleggen en onderhouden van uw nieuwe tuin van a tot z. Naast het maken van de mooiste tuinontwerpen en 3D-tuinplannen, kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van opritten en terrassen, evenals beplantingen voortuin. Voor een allround, beste tuinaannemer in de buurt, staat het team van Exclusieve Tuinen klaar om u van dienst te zijn.

Specialist in het ontwerpen van tuinen in Heist-op-den-Berg

Uw tuin is net zo persoonlijk als de inrichting van uw woning. Zaakvoerder Raf Van Den Vonder werkt, samen met zijn team, aan de realisatie van uw exclusieve tuin. Dit begint met een gedegen tuinontwerp gebaseerd op uw wensen, de architectuur van uw woning en uw budget. Na het tekenen van het ontwerp, maken wij een 3D-voorstelling, zodat u een realistisch beeld krijgt van het uiteindelijke plan. Zo ontstaat een compleet groenconcept dat volledig aansluit bij uw wensen en stijl. Uw tuin is voortaan een verlengstuk van uw woning. Bel ons gerust om uw ideeën eens voor te leggen.

Complete tuinaanleg in de regio Antwerpen

Bij Exclusieve Tuinen gaan kwaliteit en vakmanschap hand in hand. Wij zorgen dan ook voor een volledige inrichting en aanleg van uw tuin, exact op maat. Wij werken efficiënt en nauwkeurig aan de invulling van uw project en hanteren hierbij een strakke planning. Onze afspraken komen we stipt op tijd na, zodat u van tevoren goed weet waar u aan toe bent. Tijdens de aanleg fungeren wij als aanspreekpunt voor al uw vragen, zodat u slechts met één partij te maken krijgt. Van de beplanting, borders en het gazon, tot uw nieuwe oprit en terras; aan alles wordt gedacht. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijke kennismaking.

Ook voor maatwerk tuinonderhoud

Wat mooi is, moet mooi blijven. Daarom helpen we u graag met het onderhouden van uw tuin. Dit kan eenmalig of periodiek, precies wanneer u ons nodig heeft. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende producten en diensten:

  • Aanleggen en onderhouden van tuinen
  • Ontwerpen van tuinen
  • Aanleggen van opritten en terrassen
  • Erkend tuinarchitect
  • Voordelig tuinarchitect ontwerp
  • Beplantingen voortuin
  • Maken van 3D-tuinplannen
  • Mooiste tuinontwerpen
  • Beste tuinaannemer in de buurt

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Aanleggen en onderhouden van tuinen Heist-op-den-Berg, Antwerpen

Ontwerpen van tuinen - Exclusieve Tuinen, Heist-op-den-Berg

Exclusieve Tuinen

Oudestraat 11A
Heist-op-den-Berg

Exclusieve Tuinen in Google

Website: www.exclusievetuinen.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Aanleggen en onderhouden van tuinen, Ontwerpen van tuinen, Aanleggen van opritten en terrassen, Erkend tuinarchitect, Voordelig tuinarchitect ontwerp, Beplantingen voortuin, Maken van 3D-tuinplannen, Mooiste tuinontwerpen, Beste tuinaannemer in de buurt
Rubrieken: Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinaanleg & -onderhoud, Opritten en Terrassen, tuinarchitect, Tuin en Terras

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.