Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

‘t Gouden Mandeken in Diksmuide, sfeervol à-la-carte restaurant voor het hele gezin.

Wilt u eens een avond uitgebreid dineren in een gezellig à-la-carte restaurant? Kom langs bij ‘t Gouden Mandeken in Diksmuide voor een heerlijk avondje uit. Begin met een lekkere cocktail en maak een keuze uit ons uitgebreide alcohol en frisdrank menu. Ons vlees en vis menu biedt voor elk wat wils. Het ervaren keukenteam zorgt dagelijks voor de bereiding van verse gerechten en kunt niet kiezen? Kijk dan vooral eens bij de wisselende suggesties van de chef, buiten de menukaart om. Als dessert bieden wij al onze gasten verrukkelijk ambachtelijk ijs. Voor de lunch of iets lekkers bij de borrel, bieden wij een ruim snackmenu. We verwelkomen u graag snel in ‘t Gouden Mandeken.

Vlees en vis menu Diksmuide, West-Vlaanderen

Wie is ‘t Gouden Mandeken?

Brasserie ‘t Gouden Mandeken is gelegen aan de Grote Markt in Diksmuide. Voor zaakvoerders Marianne en Peter is dit inmiddels hun tweede zaak in deze sfeervolle stad. Het pand waarin u nu ‘t Gouden Mandeken treft, is al sinds de 15e eeuw in gebruik als herberg. Met de sfeervolle inrichting, zetten Marianne en Peter de traditie van het verwelkomen van gasten voort. Maar liefst zeven dagen per week wordt u hier hartelijk welkom geheten voor een lunch, borrel of diner. Waarbij u op zomerse dagen buiten op het terras plaats kunt nemen om te genieten van al dat lekkers.

Onze uitgebreide menukaart

Bij ‘t Gouden Mandeken weten we wat lekker is en dit delen we maar al te graag met onze gasten. Onze artisanale kreeftkroketten bijvoorbeeld of tongrolletjes in witte wijnsaus, zorgen voor een mooi begin van uw diner. De verrassing burger op Marianne's wijze geniet bekendheid in de wijde omtrek van Diksmuide en de scampi’s van het huis zijn om uw vingers bij af te likken. Voor de kleintjes hebben wij een aparte kidskaart met spaghetti, een malse kindersteak of frikandel met frieten. Bovendien bieden wij met onze tearoom kaart ook een veelheid aan lekkers voor de zoetekauw. 

Zeven dagen per week

Ons restaurant is zeven dagen per week geopend om u samen met uw gasten te verwelkomen. De keuken is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur in de ochtend tot 21:30 uur in de avond. Reserveren doet u gemakkelijk telefonisch of online. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • À-la-carte restaurant
  • Alcohol en frisdrank menu
  • Ambachtelijk ijs
  • Verse gerechten
  • Snackmenu
  • Vlees en vis menu

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een tafeltje reserveren? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Reserveringen kunt u ook online via onze website maken. 

À-la-carte restaurant Diksmuide, West-Vlaanderen

À-la-carte restaurant - 't Gouden Mandeken, Diksmuide

't Gouden Mandeken

Grote Markt 7
Diksmuide

Website: www.tgoudenmandekendiksmuide.be

Openingstijden
Maandag 09.00 - 22.00
Dinsdag 09.00 - 22.00
Woensdag 09.00 - 22.00
Donderdag 09.00 - 22.00
Vrijdag 09.00 - 22.00
Zaterdag 09.00 - 22.00
Zondag 09.00 - 22.00
Zoekwoorden: À-la-carte restaurant, Alcohol en frisdrank menu, Ambachtelijk ijs, Verse gerechten, Snackmenu, Vlees en vis menu
Rubrieken: Eetcafés, Restaurants, Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.