Algemene karweiwerken Wesley Brand, Schoten

Algemene Karweiwerken Wesley Brand voor klussen, zwembaden en terrasaanleg

Voor kleine en grote klussen kunt u terecht bij Algemene Karweiwerken Wesley Brand uit Schoten. Heeft u herstelwerk of renovatie van huis of tuin, dan is deze klusjesman voor u de oplossing. Ook voor de grotere karweien zoals aanleg van opritten en terrassen en klinkerwerken kunt u bij hem terecht. Een specialiteit is het bouwen van een zwembad of vijver in uw tuin. Wesley Brand levert kwaliteitswerk in al zijn klussen.

Monoblok zwembaden of gemetseld

Zwembaden zijn er in vele variaties en kwaliteiten. Laat Wesley Brand u adviseren. Met een Monoblok-zwembad in full vinylester gaat u voor een eenvoudige oplossing. De tijdrovende plaatsing van een betonnen of gemetseld zwembad is een keuze, wanneer u zelf de vorm, afmeting en kleur wenst te bepalen. Met een zwembad in polypropyleen, polyethyleen of inox combineert u de voordelen van een bouwkundig zwembad met de voordelen van een monoblok zwembad.

Vijver aanleggen in goede seizoen

Alle werkzaamheden rond zwembad of vijver neemt Wesley Brand voor zijn rekening. Het gaat dan om verharding, aanleg van opritten en parkings met klinkers of kasseien. Hij denkt ook na over welke periode de beste is om uw vijver aan te leggen. Dan gaat het over de bijbehorende beplantingen. Heeft u een tekening gemaakt en moeten er eerst nog bomen worden weggehaald? Hoe zit het met het grondverzet. Allemaal vragen waarop u antwoorden krijgt van Wesley Brand.

Ervaren vakman voor noodsituaties

Algemene renovatiewerken betreffen sanitair tot isolatie. Of uw badkamer nu aan vervanging toe is omwille van slijtage, of omdat u er op uitgekeken bent. Het werk wordt in goed overleg gepland. Zo bent u van a tot z betrokken bij het proces en krijgt u het gewenste resultaat. Bij noodsituaties krijgt u snelle service. Algemene Karweiwerken Wesley Brand staat voor u klaar.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact op met Algemene Karweiwerken Wesley Brand.

Algemene karweiwerken Wesley Brand

Quinten Matsijsstraat 2/2
Schoten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Bouwbedrijf, Verbouwingswerken, Metselaar, Zwembaden aanleg en toebehoren, Aanleg van zwembaden, Aanleg van zwemvijvers, Aanleg van opritten en terrassen, Klinkerwerken, Renovatiebedrijf, Algemene renovatiewerken
Categorieën: Klussenbedrijven, Karweiwerken, Klusjesman

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.