Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

ERB, Lommel

Elektriciens - Installateurs

Elektriciteit is een vak apart. Bijna iedereen kan wel een nieuw kabeltje leggen of een lampje vervangen. Maar alleen een echte vakman kan zorgen voor veilige, goedgekeurde installaties, deskundig advies en een professionele service. In de regio Lommel, Neerpelt en Balen rekent u daarom op het vakmanschap van ERB.

Diensten ERB

ERB zorgt voor al uw elektriciteitswerken van A tot Z in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. ERB tekent een elektriciteitsschema uit, voert het uit en keurt het. Ook geven wij advies over verlichting bij de vragen: welk type verlichting wenst u, hoeveel lichtpunten wilt u en waar moeten ze geplaatst worden? Ook als u bijvoorbeeld overweegt zonnepanelen te plaatsen en meer wilt weten over de terugverdientijd, kunnen wij u helpen. Ook geven wij advies over de aanschaf van warmtepompen of parlo- en videofonie en verzorgen wij de montage. Dit alles doen wij op een correcte en professionele manier. Dit resulteert in een veilige en duurzame installatie die nog jaren meegaat!

Elektriciens - Installateurs

ERB, Lommel

ERB

Gelderhorsten 126
Lommel

ERB in Google

Website: www.erb-elektriciteitswerken.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Algemene elektriciteitswerken, Domotica, Parlofonie en videofonie, Verlichting, Zonnepanelen, Warmtepompen, Elektricien , Renovatieprojecten, Installatie van verlichting
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.