FH Solutions, Lochristi

Heeft u besloten om uw huis te gaan renoveren of verbouwen? FH solutions is gespecialiseerd in totaalprojecten. Zo hoeft u voor al uw verschillende opdrachten maar één bedrijf te benaderen.

Dakwerken, FH solutions, LochristiOver ons

Wij zijn 15 jaar geleden gestart met een focus op dakwerken, isolatie en gevelwerken. Inmiddels zijn wij van heel veel verschillende markten thuis. De zaakvoerder is nog steeds betrokken en we hebben zestien personeelsleden met ieder hun eigen specialisme.

Welke opdrachten voeren wij uit?

Chapewerken, isoleren, verwarming, elektriciteit, sanitair en ruwbouwwerken. Ook dakwerken voor platte en hellende daken, met bijvoorbeeld zink en koperwerk, voeren wij voor u uit. Wanneer u meer licht en ruimte wilt creëren kunnen wij koepels plaatsen. U kunt ons ook benaderen voor kleine werken zoals het plaatsen van sanitair.

Vraag gerust een gratis offerte aan. Binnen een week krijgt u een gedetailleerd antwoord.

Gevelwerken, FH solutions, Lochristi

FH Solutions bvba

Boskapellaan 1
LochristiWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Zink en koperwerken, Platte en hellende daken, Gevelwerken, Totaalrenovatie, Badkamerrenovatie, Sanitaire installaties en onderhoud, Plaatsen van koepels, Algemene elektriciteitswerken
Categorieën: Dakwerken, Renovatiewerken, Totaalrenovaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.