Pajo dakwerken, Hoboken (Antwerpen)

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor uw klussen? Pajo dakwerken heeft meer dan 25 jaar ervaring in dakwerken. Naast dakwerken kunt u ons ook benaderen voor badkamerrenovaties en vloer en tegelwerk. Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Werkzaamheden:

  • Pajo Dakwerken, Hoboken (Antwerpen)Hellende daken: U kunt ons voor al uw dakwerken benaderen, van nieuwbouw tot renovatieproject. Wij kunnen uw dakkapel plaatsen, schoorsteen vernieuwen, dakramen installeren, dakgoten plaatsen en dakisolatie aanbrengen.
  • Platte daken: Voor platte daken maken we gebruik van roofing, een zeer duurzame oplossing. Hierdoor heeft u jaren een waterdicht dak. Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw dak tot in de puntjes is afgewerkt. Wij kunnen ook zorgen voor regenafwatering, dakisolatie en koepels.
  • Pajo Dakwerken, Hoboken (Antwerpen)Dringende daklekken: Heeft u een lek in uw platte of hellende dak? Voor noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.
  • Badkamerrenovatie: Bent u uw badkamer beu? Wij kunnen uw badkamer volledig renoveren. Wij plaatsen douches, baden, toiletten en badkamermeubels. Natuurlijk zorgen we ook voor de elektriciteit, loodgieterij, de vloer en eventueel ook voor gyprocwanden.
  • Vloer- en tegelwerk: Wij kunnen vloeren plaatsen in badkamer, keuken, gang, slaapkamer en woonkamer. U kiest uw favoriete vloer en afwerking en wij zorgen voor een perfecte afwerking. Ook voor tegelwerk in uw badkamer of keuken kunt u ons benaderen.

Pajo Renovaties

Daniel Baginierlaan 32
Hoboken (Antwerpen)Website:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Platte daken, Hellende daken, Dakrenovatie, Dakbedekkingen, Vloer- en tegelwerken, Badkamerrenovatie, Algemene renovatie
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.