Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Grill Xenon in Ninove voor vis gerechten en vlees specialiteiten

Voor de lekkerste grill en fondue moet u bij Grill Xenon zijn. Een echt familierestaurant dat al meer dan 30 jaar een begrip is in Ninove. De klanten komen terug voor de heerlijke gerechten, de gemoedelijke sfeer en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook kinderen zijn van harte welkom- voor hen is er een speciaal kindermenu. In de zomermaanden kunt u ook buiten eten op het verwarmd terras. U kunt in het gezellige interieur genieten van heerlijke vlees- en visgerechten, met zorg bereid. Kies bij de steakhouse bijvoorbeeld voor een entrecote, paarden steak, Rubia, Holstein, Chauteaubriand, Piermonteze Piemonteze, entrecote rib-eye, of laat u verrassen door visspecialiteiten. 

Grill Xenon, Ninove

Breed menu met heerlijke gerechten

Vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vleesspecialiteiten van Grill Xenon: West-Vlaams Rood, Holstein, Ierse Rib-eye en chateaubriand. Ze hebben ook verschillende visgerechten zoals gamba's, scampi's en zeetongrolletjes. Daarnaast hebben ze seizoensgerechten zoals duinasperges en wild. Waar u ook voor kiest: u kunt rekenen op hoogstaande kwaliteit. Zoals de ambassadeurs van de bar en grill beamen: “Super lekker gegeten. Geweldige chateaubriand, super mals vlees. De eigenaar is een vriendelijke man met Klasse! Ik raad dit restaurant aan iedereen aan.” Zoals een ander stelt: “Uitmuntende en zeer vriendelijke bediening. Fantastisch stuk vlees! Pure kwaliteit. Perfecte bearnaise. Een echte aanrader voor de vlees eter.” 

Openingstijden van Grill Xenon 

Maandag: vanaf 18.00
Dinsdag en woensdag: gesloten
Donderdag: 18.00 - 00.00
Vrijdag: 18.00 - 01:00
Zaterdag: 18.00 - 01.00
Zon- en feestdagen: 12.00 - 15.00 en 18.00 – 01.00

Prettige sfeer en heerlijke gerechten

Voor een prettige sfeer, heerlijk eten, en mooie dranken u terecht bij Grill Xenon. Al sinds 1985 maken zij alle vleesliefhebbers in Ninove en omgeving gelukkig met hun heerlijk bereide, verse gerechten van hoge kwaliteit. Het is mogelijk om telefonisch een reservering te maken. Ook kunt u alvast de menukaart bekijken via de website. Geeft u een feest? De gerechten op de kaart kunnen ook afgehaald worden, daarnaast bieden zij ook verschillende buffetten aan. 

Neem gerust contact op voor meer informatie, of om een reservering te plaatsen. 

 

Logo Grill Xenon uit Ninove

Grill Xenon

Aalstersesteenweg 181
Ninove

Grill Xenon in Google

Website: www.restaurant-xenon.be

Openingstijden
Maandag 18:00 - .....
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 18:00 - 24.00
Vrijdag 18:00 - 01:00
Zaterdag 18:00 - 01:00
Zondag 12:00 - 15:00 18:00 - 01:00
Zoekwoorden: Vlees specialiteiten, Entrecote, Paarden steak, Rubia, Holstein, Chateaubriand, Bar en grill, Piemonteze, Entrecote rib-eye, Steakhouse
Rubrieken: Restaurants, Restaurant België

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.