Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Tuinwerken Thomas uit Heist-op-den-Berg voor uw droomtuin

Kies voor Tuinwerken Thomas en binnen de kortste keren kunt u genieten van uw droomtuin. U kunt bij Tuinwerken Thomas in Heist-op-den-Berg terecht om uw droomtuin te laten ontwerpen, voor tuinaanleg en -onderhoud. De tuinwerken van Thomas zijn altijd in harmonie met de omgeving. De groene vingers van de zaakvoerder en passie voor het vak ziet u terug in de tuinwerken. U kunt rekenen op goede service, stiptheid en hoge kwaliteit. Het hoveniersbedrijf staat u bij van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Ook voor de aanleg van uw gazon kunt u terecht. 

Prachtig ontwerp voor uw tuin

De eerste stap op weg naar uw droomtuin is het ontwerp. De hovenier gaat graag met u in gesprek om te ontdekken wat uw wensen precies zijn. Dan gaat hij aan de slag met het ontwerp om uw wensen te vertalen naar een fraai resultaat. Bij de werken van Tuinwerken Thomas is een sterke integratie aanwezig in de tuin, zodat de woning in harmonie is met de omgeving. Naast een fraai aanzicht van de tuin, wilt u ook dat het praktisch is: u moet optimaal kunnen genieten van de omgeving. Zij zorgen er voor dat u elk seizoen een mooie tuin heeft. De ontwerpen zijn steeds duurzaam en onderhoudsvriendelijk. 

Vakkundige aanleg

Nadat het ontwerp is gemaakt, gaat het tuinbedrijf graag aan de slag met de aanleg. De realisatie wordt altijd met de nodige vakkundigheid en nazorg aangepakt. U wordt van A tot Z meegenomen in het proces. Zo bent u verzekerd dat uw ideeën vorm krijgen en worden afgewerkt precies naar uw smaak. Uiteraard wordt rekening gehouden met uw budget. U kunt terecht voor de aanleg van uw gazon, totaalprojecten, alsook voor allerhande werken zoals de aanleg van opritten, terrassen en afsluitingen. Op de website of Facebookpagina vindt u foto’s van realisaties. 

Onderhoud voor een blijvend resultaat

Nadat alle fasen van het project zijn doorlopen is het belangrijk dat uw tuin goed wordt onderhouden. Het onderhouden van uw tuin kan een flinke klus zijn waar u zelf wellicht geen tijd voor heeft. U kunt voor onderhoud alle werkzaamheden uitbesteden of alleen de lastige en/of vervelende. Een gazon vergt veel onderhoud, zoals regelmatig maaien en het bestrijden van onkruid. Hier kunt u hulp bij krijgen. U kunt uw tuin laten ontwerpen, uw tuin laten opknappen of uw tuin laten onderhouden bij Hovenier Thomas

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Tuinwerken Thomas, Heist-op-den-Berg

Logo Tuinwerken Thomas uit Heist-op-den-Berg

Tuinwerken Thomas

Lerrekensstraat 28
Heist-op-den-Berg

Tuinwerken Thomas in Google

Website: www.tuinwerkenthomas.be

Zoekwoorden: Tuinwerken, Tuinbedrijf, Tuinaannemer, Tuin laten ontwerpen, Tuin laten opknappen, Tuin laten onderhouden, Hovenier, Hoveniersbedrijf, Droomtuin laten ontwerpen, Aanleg van gazon
Rubrieken: Hoveniersbedrijven, Tuinontwerp, Tuinaanleg & -onderhoud, Aanleg van opritten en terrassen, Tuinaanleg

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.