Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

UD Bouwwerken in Edegem, voor totale verbouwingswerken, gyproc, pleisterwerken en schilderwerken

Zoekt u een professional in totale verbouwingswerken? Maak dan direct een afspraak met UD Bouwwerken in Edegem. Van een totaalrenovatie tot het uitvoeren van uw binnenschilderwerken of buitenschilderwerken; wij doen het allemaal. Ook voor op zichzelf staande opdrachten als het aanleggen van opritten en terrassen, bezettingswerken, gyproc plaatsen of elektriciteitswerken voor woning, kunt u ons inschakelen. Bovendien komen wij ook uw dakherstellingen uitvoeren aan platte en hellende daken. Kortom, voor een allround aannemer, belt u met UD Bouwwerken.

Waarom UD Bouwwerken?

Zaakvoerder Ugnius Dembinskas brengt, samen met zijn team, maar liefst 15 jaar ervaring met zich mee. Met zijn UD Bouwwerken staat hij garant voor duurzame bouwprojecten van de hoogste kwaliteit. Of u nu uw interieur een complete metamorfose wilt geven of uw kantoor volledig wenst te vernieuwen; elke opdracht is uitvoerbaar naar wens. Wij werken efficiënt en met veel oog voor detail en zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Nodigt u ons uit voor een kennismakingsgesprek? Dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Voor totale verbouwingswerken

Wilt u al jaren uw zolder verbouwen tot volwaardige slaap- of werkkamer? Een nieuwe indeling van uw woonkamer of kantoor, of uw complete woning of bedrijfspand aanpakken? Maak een afspraak met ons, dan bespreken we al uw wensen en mogelijkheden. Omdat we bij UD Bouwwerken alles in eigen beheer uitvoeren, krijgt u tijdens uw verbouwing of renovatie slechts met één aanspreekpunt te maken. Dit houdt het proces wel zo overzichtelijk. Bovendien sluit de planning, van alle uit te voeren werkzaamheden, hierdoor naadloos op elkaar aan. Van breekwerkzaamheden tot het opbouwen en afwerken met pleister- of schilderwerken, bij ons kan het allemaal.

Een allround aannemer

UD Bouwwerken biedt haar brede dienstenpakket aan voor bedrijven en particulieren binnen een straal van 50 kilometer rondom het district van Antwerpen. Wilt u vast inspiratie opdoen? Kijk dan vast bij onze fotogalerij. Wij bieden al onze klanten o.a. de volgende diensten:

  • Totale verbouwingswerken
  • Binnenschilderwerken
  • Buitenschilderwerken
  • Aanleggen van opritten en terrassen
  • Platte en hellende daken
  • Dakherstellingen
  • Totaalrenovatie
  • Bezettingswerken
  • Gyproc plaatsen
  • Elektriciteitswerken voor woning

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Totale verbouwingswerken - UD Bouwwerken, Edegem

Totale verbouwingswerken - UD Bouwwerken, Edegem

UD Bouwwerken

Hovestraat 45
Edegem


Website: www.udbouwwerken.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Totale verbouwingswerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Aanleggen van opritten en terrassen, Platte en hellende daken, Dakherstellingen, Totaalrenovatie, Bezettingswerken, Gyproc plaatsen, Elektriciteitswerken voor woning
Rubrieken: Dakwerken, Schrijn- & timmerwerken, Gyprocwerken, Elektriciens - Installateurs, Pleisterwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.