Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

RV Renovatie, Stabroek

U zoekt u een renovatiebedrijf in Stabroek en omgeving? Dan Contacteert u toch gewoon RV Renovatie. Wij zijn de betrouwbare partner in verbouwingen. Met 25 jaar ervaring in renovatiewerken is zaakvoerder Regi Verbraecken een erkend aannemer. Wij staan steeds weer voor u klaar. Of het nu gaat om advies, service of een verbouwing, RV Renovatie is het bedrijf wat u zoekt!

  • Zelfwerkend patroon: Regi Verbraecken is een zelfwerkend ondernemer en staat op iedere werf coördinerend werk uit te voeren.  Voor u als klant is dat vaak erg fijn want u heeft dan maar een aanspreekpunt voor zowel voor als tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk ook als de werkzaamheden klaar zijn staat meneer u altijd graag te woord. Voor sommige werkzaamheden doet hij beroep op betrouwbare en zorgvuldig uitgekozen onderaannemers.
  • Aanbod renovatiewerken: Voor verschillende renovatieprojecten kunt u rekenen op RV Renovatie. Een aantal diensten die wij voor uw renovatieprojecten kunnen uitvoeren zijn: vloerwerken, diverse algemene verbouwingen en badkamerrenovaties.Onze klanten zijn allemaal enthousiast over het verzorgde werk wat wij leveren aan onze klanten.
  • Kleine en grote verbouwingen: U kan RV Renovatie inschakelen voor kleine verbouwingen of een groot renovatieproject. Uw wensen over leefcomfort en wonen staan bij ons hoog in het vaandel. We gaan daarmee dan ook gepassioneerd aan de slag.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan zeker contact met ons op. Wij staan u iedere keer weer graag te woord en komen graag bij u langs om de opmetingen te doen, dit kan ook buiten de kantooruren. Ook voor een volledig vrijblijvende offerte neemt u contact op RV Renovatie in Stabroek!

RV Renovatie

Zoekwoorden: Badkamerrenovatie, Renovatiebedrijf, Verbouwingswerken, Vloerwerken, Plaatsen van badkamermeubelen, Plaatsen van vloer en wandtegels, Complete badkamerrenovatie, Plaatsing van parket en laminaat, Plaatsen van wanden en plafonds in Gyrpoc, Aanleggen van regenputten
Rubrieken: Tegels en tegelwerken, Bouwwerken, Renovatiewerken, Tegelwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.