Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Algemene Dakwerken Eric Steeman bv is de specialist voor hellende en platte daken in Adegem en wijde omgeving

Bent u op zoek naar een vakbekwame dakdekker die complete dakprojecten uitvoert? Dan bent u aan het juiste adres bij Algemene Dakwerken Eric Steeman bv gevestigd in Adegem. Dit bedrijf heeft een uitgebreid dienstenpakket voor u klaar staan: algemene dakwerken, platte daken, hellende daken, tegelpannen, EPDM, firestone dakbedekking, natuurleien dak, dakgoten, gevelbekleding, asbestverwijderen. Na een eerste kennismakingsgesprek wordt door deze professionele aannemer een gratis offerte opgemaakt. Bij acceptatie wordt een planning gemaakt, die haalbaar is.

Zaakvoerder Eric Steeman gedreven vakman

Een nauwkeurige inspectie is het begin. Als hij voor een woning staat, die gerenoveerd moet worden, kan de zaakvoerder snel inschatten wat de staat van het dakgedeelte is. Algemene Dakwerken Eric Steeman bv wordt vaak ingeschakeld voor uitgebreide renovaties of herstellingen. Hij is een betrouwbare partner die kwaliteit levert. Eric ervaart dat als een voorwaarde voor een degelijke vorm van samenwerking. De zaakvoerder van Algemene Dakwerken Eric Steeman bv is gedreven en accuraat. Hij is pas tevreden als het project volgens plan is afgerond.

EPDM-folie met vijftien jaar fabrieksgarantie

U bent bij Algemene Dakwerken Eric Steeman bv aan het goede adres voor werkzaamheden aan hellende en platte daken. De uitvoering van uw project gebeurt inclusief lood- en zinkwerken. Het bedrijf is geschikt voor alle renovatie en vervanging inclusief gevelbekleding. Naast pannen of leien wordt ook EPDM-folie gebruikt, materiaal met vijftien jaar fabrieksgarantie. Bij een dergelijke ingreep wordt ook aan de isolatie gedacht. Daardoor verliest uw woning of bedrijfspand minder warmte en dat scheelt flink op de energierekening. Bovendien, de gevels zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw pand.

Vraag voorlichting over asbestverwijdering

U kan bij Algemene Dakwerken Eric Steeman bv ook terecht voor het plaatsen van Velux dakramen, gevelbekleding, dakisolatie, vernieuwen van dakgoten, zinkwerken. Goten worden gemaakt van PVC, aluminium of polyester. Voor de wanden worden verschillende materialen gebruikt, afhankelijk van de situatie en wensen van de klant. Het is verder goed om asbest uit uw woning te halen. Asbest is bijzonder schadelijk voor de gezondheid. Als gecertificeerde asbestverwijderaar worden de voorschriften strikt gevolgd. Het bedrijf heeft veel kennis hierover en kan u verwijzen naar officiële bronnen over dit gecompliceerde onderwerp. Bekijk ook de Facebookpagina voor foto's van realisaties. 

Contacteer Algemene Dakwerken Eric Steeman in Adegem voor een afspraak of een offerte.

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Platte daken, Helllende daken, Tegelpannen plaatsen, EPDM, Firestone dakbedekking, Natuurleien dak, Dakgoten, Gevelbekleding, Asbestverwijderaar
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.