Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

IDriveU - uw taxibedrijf uit Kortrijk voor privé- en zakelijk vervoer, airportservice, shuttledienst en seniorenvervoer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf regio Kortrijk voor al uw  vervoer? Wees welkom bij IDriveU in Kortrijk, voor efficiënt, veilig en stijlvol vervoer van al uw zakelijke gasten. Naast zakelijk vervoer bieden wij ook personenvervoer voor particulieren. Zo kunt u ons bijvoorbeeld boeken voor uw luchthavenvervoer met onze speciale airport service en shuttle dienst. Onze comfortabele taxi is ook inzetbaar voor al uw privé vervoer. Ook voor VIP vervoer en vervoer van senioren kunt u terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Personenvervoer Kortrijk - IDriveU, West-Vlaanderen

Airportservice voor iedereen

Altijd op tijd op de luchthaven met onze airportservice. En dat natuurlijk comfortabel en snel. Onze chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar de nationale of internationale luchthaven van bestemming. Voorbij zijn de parkeerproblemen en kilometers afleggen met zware bagage. Met onze airportservice bent u verzekerd van een ontspannen rit die mooi op tijd op de luchthaven aankomt. Of het nu gaat om een zakenreis of om een welverdiende vakantie, begin uw reis goed: kies voor de uitmuntende service van IDriveU.

Zakenvervoer bij elke gelegenheid

Voor elke vorm van zakelijk vervoer biedt IDriveU een veelzijdigheid aan diensten. Organiseert u een bedrijfsfeest? Informeer dan eens naar onze shuttle dienst. Zo kunnen wij het vervoer van al uw genodigden verzorgen van het hotel naar de feestlocatie. Maar ook voor bijvoorbeeld uw meeting, zakenlunch of congres, vervoeren wij u graag in onze Mercedes Benz V-klasse. Wilt u dat de chauffeur op u wacht, of u op de gewenste tijd weer komt ophalen? Het is allemaal mogelijk.

Van shuttledienst tot personenvervoer Kortrijk

Naast representatieve wagens van het taxibedrijf kunt u ook vertrouwen op veilig rijdende en oplettende chauffeurs. Wij bieden altijd de meest optimale service voor al onze klanten. Zo helpen wij zelfs met het boodschappen doen bij ons senioren vervoer. Wij zetten onze diensten op een rij:

·       Zakenvervoer

·       Airport service

·       Seniorenvervoer

·       Privévervoer

·       Shuttledienst

Al onze chauffeurs staan 100% tot uw beschikking en staan dag en nacht voor u klaar. Reist u in een groep en wenst u extra ophaaladressen? Eén extra adres binnen dezelfde gemeente is gratis inbegrepen.

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch, per email of door gebruikmaking van het contactformulier op onze website.

Taxibedrijf Kortrijk

 

Zoekwoorden: Taxibedrijf, Prive vervoer, VIP vervoer, Personenvervoer, Airport service, Zakelijk vervoer, Shuttle dienst, Vervoer van senioren
Rubrieken: Taxi's en taxibedrijven, Vervoersbedrijven, Luchthavenvervoer

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.