Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Soeurs Sourire uit Ledeberg voor heerlijke seizoensgebonden gerechten van de korte keten

Voor heerlijke, verantwoorde maaltijden bent u bij Soeurs Sourire aan het juiste adres. Elke week heeft u keuze uit verschillende menu’s met seizoensgebonden gerechten. Naast vleesgerechten kunt u steeds kunt u ook kiezen voor een veggie of vegan optie. Haal een heerlijke lunch voor tijdens uw werkpauze, of kies voor een afhaalgerecht wanneer u tijd te kort heeft of simpelweg geen zin heeft om te koken. Soeurs Sourire is altijd een goede keuze- eet verantwoord, terwijl u geniet van originele smaaksensaties. 

Soeurs Sourire, Ledeberg

Verantwoord genieten met huisbereide maaltijden

Zit u uitgeblust op de bank, geen puf om te koken? Bij Soeurs Sourire kunt u kiezen voor gemak, zonder concessies te hoeven doen voor uw gezondheid en het milieu. U kunt rekenen op eerlijke producten met eerlijke prijzen. De verse ingredienten maken de gerechten niet alleen smaakvol, maar ook extra gezond. Het milieu wordt bij elke stap in gedachte gehouden, van de ingrediëntenkeuze tot aan de verpakking. Bij Soeurs Sourire wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde en composteerbare verpakkingen. Wilt u uw eigen verpakking gebruiken? Des te beter! U krijgt in dat geval ook een korting. 

Uitgebreid aanbod aan huisbereide maaltijden

Voor fresh fast food met de beste smaaksensatie kunt u bij Soeurs Sourire uw hart ophalen. Elke week bieden zij een ander menu aan- herkenbare smaken, net even wat anders bereid. De traiteur biedt telkens mooie gerechten aan, bereid met kwalitatieve ingrediënten. Een voorbeeld van een weekmenu kan er als volgt uit zien:

  • Soep: Mais met brunoise van tomaat.
  • Vegan: Tagliatelle met champignon, noten ,rucola, vegan room, peterselie en edelgist.
  • Veggie: Bieten kikkererwetenburgern, spinazie en feta, huisbereid sausje, slaatje en heerlijke ovenpatatjes.
  • Vlees: 100% beef burger, huisbereid sausje, emmentaler, rucola, ajuin tomaat, augurk, slaatje, ovenpatatjes.
  • Dessert: Zoete zonde appelflap.
  • Wijwater Deluxe: appel, rode biet, gember, sinaas juice. 


Soeurs Sourire gaat verspilling actief tegen, waardoor gerechten beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt. U kunt rekenen op dagverse, seizoensgebonden gerechten. 

Via Takeaway, Deliveroo, en Ubereats 

U kunt de afhaalgerechten ophalen aan de Landjuweelstraat 23. Ook is het mogelijk om te bestellen via Take-away, deliveroo, of Ubereats. Neem een kijkje op de website voor het gehele menu, en op de Facebookpagina voor een sfeerimpressie. Ook kunt u altijd rekenen op leuke promo-acties. Daarnaast is het mogelijk om een cadeaubon te kopen bij Soeurs Sourire. Leuk voor uw partner, oom of buurvrouw: gun een ander het gemak van een heerlijk en gezond gerecht speciaal voor hen bereid. 

Neem gerust contact op voor meer informatie, of plaats nu een bestelling! 

Soeurs Sourire, Ledeberg

 

Logo Soeurs Sourire uit Ledeberg

Soeurs Sourire

Landjuweelstraat 23
Ledeberg

Soeurs Sourire in Google

Website: www.soeurssourire.com

Openingstijden
Maandag 17.30 - 21.30
Dinsdag 17.30 - 21.30
Woensdag 17.30 - 21.30
Donderdag 17.30 - 21.30
Vrijdag 17.30 - 21.30
Zaterdag gesloten
Zondag 17.30 - 21.30
Zoekwoorden: Take-away, Huisbereide maaltijden, Traiteur, Seizoensgebonden gerechten, Afhaalgerechten, Vleesgerechten, Vegan gerechten
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.