BVBA Van Glabeke Wim, Oosterzele

Wilt u een tuinhuisje laten plaatsen of een ander houten bijgebouw en bent u woonzaam in de regio Oost-Vlaanderen? Dan moet u bij BVBA Van Glabeke Wim zijn. Al jarenlang realiseren wij voor onze klanten unieke constructies op maat. U bent dan ook verzekerd van een perfecte uitvoering van al onze houten constructies, ongeacht welke stijl uw voorkeur heeft. Natuurlijk werken wij hiervoor ook met kwalitatief hoogwaardige materialen. Kortom, heeft u bouwplannen of interesse in het construeren van een houten bijgebouw? Dan staan wij steeds weer tot uw dienst.

Houten woning

Houten constructies

Houten constructies van Wim Van GlabekeVoor welke houten constructies kunt u bij ons terecht?

  • Algemene houten constructies: Voor een houten constructie op maat geheel naar uw eigen wensen of plannen, kunt u altijd bij ons terecht.
  • Houtbouw: Of u nu interesse heeft in een houten woning of bijgebouw: U zult verstelt staan van de natuurlijke kracht die hout uitstraalt. Hout is altijd in perfecte harmonie met u en de omgeving.
  • Eiken bijgebouw: Of u nu kiest voor een carport, een tuinhuis of een poolhouse: Wim Van Glabeke is uw aangewezen partner om dit voor u te realiseren.
Meer informatie over onze houten constructies of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op.

Houten constructie op maat

 

BVBA Van Glabeke Wim

Poststraat 1
OosterzeleWebsite:


Zoekwoorden: Houtbouw, Eiken bijgebouwen, Houtconstructies, Houtconstructies op maat
Categorieën: Schrijn- & timmerwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.