Ro-Mar, Boom

Voor een totaalproject voor uw verbouwing of nieuwbouwproject moet u bij Ro-Mar gevestigd in Boom zijn. Wij zijn werkzaam in een straal van 50 kilometer rondom Willebroek en hebben ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector. De zaakvoerder van Ro-Mar zorgt voor de uitvoering van alle werken. Wij werken samen met onderaannemingen als uw project erg groot blijkt te zijn. U bent altijd verzekerd van een oplossing op maat.

Terrasaanleg door Ro-Mar

Bouwwerken

Gevelrenovatie door Ro-MarU kunt bij ons terecht voor de volgende bouwwerken:

  • Dakwerken: Denkt u aan het plaatsen van roofing, dakisolatie, dakpannen leggen, het installeren van dakgoten of dakonderhoud.
  • Gevelrenovatie: Ro-Mar kunt u zowel inzetten voor uw buitengevels als uw binnengevels. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor bepleistering, voegen uitslijpen en bezettingswerken. Ook gevelisolatie voeren wij uit.
  • Tegelwerken: na alle verbouwingswerken is het terras vaak het laatste waar u aan denkt. Ro-Mar zorgt voor een gedetailleerde plaatsing en een terras die naadloos aansluit op uw woonstijl. Ook voor het aanleggen van opritten staan wij graag tot uw dienst.
  • Sanitair: Loodgieterswerkzaamheden zijn Ro-Mar niet vreemd: Laat heel uw badkamer van A tot Z onder handen nemen. Ook voor het inbouwen van spotjes of het plaatsen van wandtegels draaien wij onze hand niet om.
  • Schilderwerken: Ro-Mar is zowel gespecialiseerd in alle binnen- en buitenschilderwerken voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Samen wordt uw bouwdroom gerealiseerd! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wandtegels plaatsen badkamer

Badkamerrenovatie door Ro-Mar

Ro-Mar

Kapelstraat 209
BoomWebsite:


Zoekwoorden: Gyprocwerken, Verlaagde plafonds, Wandafwerking, Totaalrenovatie, Renovatie van A tot Z, Sanitair, Loodgieter, Gevelrenovatie, Bouwbedrijf, Tegelwerken
Categorieën: Dakwerken, Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Tegels en tegelwerken, Renovatiewerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.