Debeys Lieve Basic Italian, Leuven

Zin in een Italiaanse gerecht? Bij Debeys Lieve Basic Italian te Leuven vindt u het! Basic Italian in heel Vlaanderen kiest voor de puurheid van een lekkere pasta. Debeys Lieve is een zelfstandige die een van de zetels bemachtigd. In vijf stappen wandeld u helemaal door de pasta menukaart. Penne pasta in een witte witte minimalistische beker - small, medium of large u kiest voor een zuivere Italiaanse saus en designt uw pasta met onze rijke kaart aan verse toppings. Fresch-Healthy-100% Pure

Puurheid van een overheerlijke pasta

U kunt kiezen uit wel honderden combinaties. Debeys Lieve Basic Italian Leuven is een keuken van Choose&Mix. U stapt binnen in een witte minimalistische ruimte met een open keuken waar u kunt meekijken hoe uw gerecht wordt bereid. Alles wat u daar omringd ademt de puurheid van een lekkere pastabeker. Tevens kunt u ook kiezen uit pure salades, pastasalades, healthy drinks, panini´s, fruitbekers in de zomer of zoete lekkernijen. We staan voor een wereld van een heerlijke en verse Italiaanse eenvoud in een pastabeker die u kunt meenemen of ter plaatse op kan eten.

Passie voor de Italiaanse keuken!

Onze passie voor de pure Italiaanse keuken, reizen die we maakten, het buitenleven (BE-PURE), kokkerellen, lekkere pasta´s klaarmaken voor en met de kinderen, waren de bouwstenen voor het ontstaan van Basis Italian.

Heeft u nog vragen over onze producten dan kunt u contact opnemen, of neemt u eens een bezoekje op onze website.

Restaurants, Italiaanse restaurant, Pasta, Pastasalade, Salades, Take a way, Panini s en Italiaanse gerechten in Leuven, Vlaams-Brabant.

 

Debeys Lieve Basic Italian Leuven

Oude markt 1
LeuvenWebsite:

Maandag
11.00-22.00
Dinsdag
11.00-22.00
Woensdag
11.00-22.00
Donderdag
11.00-22.00
Vrijdag
11.00-22.00
Zaterdag
14.00-21.00
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Italiaanse restaurant, Pasta, Pastasalade, Salades, Take a way, Panini’s, Italiaanse gerechten
Categorieën: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.