PTM Bouwrenovatie, Edegem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor al uw dak- en timmerwerken, gyprocwerken en/of gevelbekleding werken? Dan bent u bij ons van PTM Bouwrenovatie uit Edegem aan het juiste adres! Wij van PTM Bouwrenovatie zijn een jong, dynamisch bedrijf dat in 2018 opgericht werd door de 2 broers Michael en Tjörven Pooters. Met maar liefst meer dan 8 jaar ervaring op de teller in deze sector staan ze dan ook te trappelen om hun passie en vakkennis te delen met hun klanten. Dit zeer ambitieuze bedrijf gaat dan ook graag de uitdaging aan om van uw nieuwbouw- of verbouwproject een gegarandeerd succes te maken. Onze specialiteit is u een dak boven uw hoofd geven

Onze expertise ligt in het uitvoeren van dakwerken en de daarbij horende timmerwerken. Wij plaatsen, herstellen en renoveren zowel platte als hellende daken. Daarnaast zijn we uw adres voor al uw renovatiewerken in Edegem. Dat gaat van gevelbekleding tot gyprocwerken en alles daartussen. We zijn werkzaam in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg en voeren alle soorten renovatiewerken uit op maat en naar wens van de klant.

Dakwerken: PTM Bouwrenovatie is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en renovatie van platte en hellende daken. Veel mogelijkheden voor uw dak.

Timmerwerken: Geen stevig dak zonder een degelijke, duurzame dakconstructie. Daarom voeren wij ook op professionele wijze al uw nodige timmerwerken uit.

Gevelbekleding: Gevelbekleding is een esthetische oplossing voor nieuwbouw en renovatie. Wij plaatsen o.a. sidings, leien en zorgen voor een vlekkeloze afwerking.

Gyprocwerken: Ontdek de eindeloze mogelijkheden van gipsplaten. Onze firma voert gyprocwerken uit voor verschillende toepassingen en levert steeds een topresultaat af.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

 

PTM Bouwrenovatie Bouw en renovatiewerken

Oude-Godstraat 242-2
EdegemWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Daktimmerwerken, Gyprocwerken, Gevelbekleding, Renovatiewerken, Dakisolatie, Gevelisolatie, Buitenschrijnwerk, Plaatsen van carports, Tuinomheiningen, Plaatsen van ramen deuren
Categorieën: Dakwerken, Timmerwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.