Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Brys Nils Tuinarchitectuur, Kapellen

Op zoek naar een vakbekwame tuinarchitect? Brys Nils Tuinarchitectuur in Kapellen helpt u graag uw droomtuin te realiseren. Met ruim 15 jaar ervaring in het vak heeft onze firma het geluk gehad om tal van mooie projecten te morgen ontwerpen en realiseren. Met de jaren is niet alleen de ervaring gegroeid maar ook ons machinepark. Zo zijn we in staat om het ontwerp, de uitvoering en de nazorg aan de bieden voor zowel kleine tuinen als grotere projecten. Ook verzorgen we al enige  jaren hardhouten terrassen en constructies.

Brys Nils Tuinarchitectuur, Kapellen

De stijl van uw tuin hangt af van de vormgeving van uw woning, omgeving en uiteraard uw eigen wensen. Onze ontwerpen zijn stijlvol zonder dat we ons willen vastpinnen op een welbepaalde steeds terugkerende stijl. Elke tuin is bij ons uniek! 

Enkele voorbeelden waar u uit kan kiezen.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Zelfs als u groene vingers heeft is het fijn om een onderhoudsvriendelijke tuin te hebben. De materiaalkeuze, Plantenkeuze en de vormgeving kunnen ervoor zorgen dat u met minder moeite meer van uw tuin kunt genieten.

Budgetvriendelijke tuin

De keuze van planten, de grootte ervan, de keuze van materialen zijn budgetbepalende factoren.
Voor elk budget dienen steeds de juiste keuzes te worden gemaakt zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Dankzij de gedetailleerde prijsofferte weet u van tevoren steeds exact hoeveel alles zal kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Seizoensgebonden tuin

In de zomer kunnen bloemen een leuk kleurrijk accent toevoegen aan uw tuin. Door een gevarieerde en doordachte plantenkeuze gebaseerd op een goede plantenkennis kan uw tuin er ook in de andere seizoenen steeds prachtig anders uitzien.
Mooie herfstverkleuringen, variatie in bladkleuren en bladgrootte maken van uw tuin het hele jaar door een veranderend schouwspel.

Kindvriendelijke tuin

Kinderen in de tuin wil niet zeggen dat uw tuin enkel uit gazon hoeft te bestaan. Met de juiste indeling en plantenkeuze kan zelfs een kleine tuin zowel mooi als functioneel én kindvriendelijk zijn.
Een prachtige vijver met visjes voor de kleine kinderen, een heuse boomhut voor de iets grotere, we kunnen dit alle realiseren.
Met de nodige creativiteit is een kindvriendelijke tuin meer dan alleen een grasperk met een schommel.

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken of direct met ons contact op te nemen

Brys Nils Tuinarchitectuur, Kapellen

Brys Nils Tuinarchitectuur

Julien Breugelmansstraat 35
Kapellen

Brys Nils Tuinarchitectuur in Google

Website: www.brystuinen.be

Zoekwoorden: Prachtige realisaties met hout op het terras of rond het zwembad, Realisaties met hout, Hardhouten terrassen en constructies, Vakbekwame tuinarchitect, Tuinaannemer, Uitvoering en nazorg van kleine stadstuinen, Seizoensgebonden tuin ontwerpen, Onderhoudsvriendelijke tuin ontwerpen, Tuinontwerp, Budgetvriendelijke tuin ontwerpen
Rubrieken: Tuin- en Landschapsarchitectuur, Tuinaanleg en tuinonderhoud, Tuinaanleg & -onderhoud, Tuinarchitectuur

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.