Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

VDE Elec, Waregem

VDE Elec uit Waregem voor algemene elektriciteit werken

VDE Elec uit Waregem is een professionele partner voor algemene elektriciteitswerken in zowel particuliere als bedrijfsgebouwen. Naast algemene elektriciteit is VDE Elec ook de juiste partner voor domotica, videofonie en parlofonie, en verlichting. U krijgt een bekwame elektricien met ervaring op elk gebied: van een elektrisch plan tot de uiteindelijke wettelijk verplichte keuring.
Bijna alles in uw woning heeft elektriciteit nodig. Een goed aangelegd elektriciteitsnet is dus noodzakelijk. Ook voor het vernieuwen en herkeuren van een bestaand elektriciteitsnet kunt u terecht bij VDE Elec. Er wordt een lichtplan gemaakt voor functioneel licht, gericht licht, sfeerlicht en ook buitenlicht. Daarna wordt gezorgd voor het plaatsen en installeren, de in- en opbouw in muren en plafonds.

Met domotica creëert u een intelligente woning of winkel

Domotica biedt vele voordelen. Uw centrale verwarming kan net zoals andere meer traditionele systemen worden aangestuurd met een thermostaat en u kunt deze ook bedienen met smartphone of tablet. U krijgt een intelligente woning. Alle toepassingen worden vanuit één centraal punt aangestuurd al dan niet met een app op uw tablet of smartphone. De installatie van video- of parlofonie zorgt ervoor dat niet alleen uw comfort, maar ook uw veiligheidsgevoel wordt verhoogd. U bent tenslotte degene die beslist wie tot uw woning of bedrijfspand toegelaten worden. Door het nemen van veiligheidsmaatregelen zoals een domoticasysteem, een alarm installatie en reactieve buitenverlichting, creëert u een veilige omgeving voor gezin of werknemers.

Ervaring met kabelberekening tot complete relighting

Sinds enkele jaren moeten alle woningen op elke verdieping zijn voorzien van rookmelders. Voor bedrijven worden de standaarden regelmatig aangescherpt. Dat geldt ook voor camera- en alarmsystemen voor bedrijven, inclusief professionele toegangsbewaking. VDE Elec bouwde jarenlange ervaring op in verlichting, brandbeveiliging, inbraakdetectie, toegangscontrole en domotica. Een kabelberekening of een complete relighting laten uitvoeren? Zowel bedrijfsprojecten als kleinere elektrische installaties voor particulieren, vallen binnen het vakmanschap van VDE Elec.

Contacteer VDE Elec voor een afspraak.

VDE Elec

Churchillaan 1 bus 203
Waregem

VDE Elec in Google

Zoekwoorden: Elektricien, Domotica, Videofonie en parlofonie, Plaatsen van verlichting, Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteit huisinstallatie, Kleine industrie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.