Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Inge Meeus in Erps-Kwerps, voor persoonlijke en kwalitatieve thuiszorg op maat

Bent u op zoek naar een thuisverpleging waar u altijd op kunt vertrouwen? Dan bent u bij Thuisverpleging Inge Meeus aan het juiste adres. Deze thuisverpleging beschikt over een professioneel team met veel ervaring dat graag voor u klaar staat. U kunt terecht voor diverse verpleegkundige behandelingen, zoals; Palliatieve zorg, wondzorg, stomazorg, toiletzorg en hygiënische zorg. Uw verpleegkundige volgt uw situatie op de voet en past de zorg aan uw noden en wensen aan. Ook kunt u bij deze specialist terecht voor porth-a-cath thuis, het spoelen en verzorging van katheter en het toedienen van medicatie door verpleegkundige. Neem gerust contact op.

Kwaliteit zorg op maat in regio Kortenberg

Ieder persoon heeft andere zorg nodig. Thuisverpleging Inge Meeus staat voor u klaar en zet graag dat stapje extra om de zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. Het betrokken team beschikt over veel ervaring en past zich aan naar uw situatie. Uw situatie wordt op de voet gevolgd, zodat deze specialist de zorg precies kan afstellen op uw noden en wensen. Daarnaast worden er altijd nauwkeurige en correcte afspraken gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook staat Thuisverpleging Inge Meeus in contact met andere hulpverleners en familie.

Meer dan alleen maar zorgen

Aandacht in de zorg is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Thuisverpleging Inge Meeus vindt het belangrijk dat u persoonlijke aandacht krijgt en u zich absoluut geen nummertje voelt. Het enthousiaste team zet zich elke dag in om u de beste persoonlijke zorg te geven. De verpleegkundigen maken alle tijd vrij die u nodig heeft en zijn een luisterend oor. Geen gehaast, maar kwalitatieve persoonlijke zorg. Het betrokken team staat altijd in voor het welzijn van de patiënt en is 7 dagen per week beschikbaar.

Diensten Thuisverpleging Inge Meeus

Voor kwalitatieve zorg aan huis kunt u rekenen op Thuisverpleging Inge Meeus. Dit wordt gedaan door ervaren verpleegkundigen waar u volledig op kunt vertrouwen. U kunt onder andere terecht voor:

  • palliatieve zorg
  • toiletzorg
  • inspuitingen
  • totaalzorg
  • wondzorg
  • technische zorg

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Verpleegkundige Erps-Kwerps, Vlaams-Brabant

Zoekwoorden: Palliatieve zorg, Wondzorg, Toiletzorg, Verpleegkundige, Hygiënische zorg, Spoelen en verzorging van katheter, Stomazorg, Toedienen van medicatie door verpleegkundige, Port-a-cath thuis
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.