Paardenboxen Herman Fierlafijn, Dendermonde (Appels)

Bij de hoeve Herman Fierlafijn kunt u terecht voor verse groente en fruit en voor paardenboxen.

Groente en Fruit

Wij telen een groot deel van de groenten en het fruit dat we verkopen. De rest kopen we in bij lokale tuinbouwers en op veilingen. Zo kunt u ervanuit gaan dat u altijd een vers aanbod krijgt. Natuurlijk is ons aanbod seizoensgebonden. Naast groenten en fruit kunt u ook bij ons terecht voor aardappelen en kolen. Wilt u altijd verse groenten en fruit in huis hebben? Dan is ons groentepakket misschien iets voor u, wij komen dan wekelijks langs met een krat voor lekkere producten. Voor scholen en jeugdbewegingen hebben we een extra scherpe prijs.

Paardenboxen Herman Fierlafijn, Appels

Paardenboxen

We verhuren 16 paardenboxen incl. de stal, grondbedekking, eten voor het paard, wasplaats, paddocks en onze binnen- en buitenpisten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze zadelkisten. We hebben een extra aantrekkelijke prijs wanneer u zelf de paarden kunt verzorgen, als u meerdere paarden bij ons stalt of als u zelf krachtvoer meebrengt. U kunt ook op korte termijn paardenboxen bij ons huren. De binnen- en buitenpiste zijn ook te huur voor paarden die niet bij ons gestald staan. Ook voor paardenvoer zoals hooi, stro, gras en aardappelen van ons land kunt u bij ons terecht.

Paardenboxen Herman Fierlafijn, Appels

 

Paardenboxen Herman Fierlafijn

Lindestraat 64
9200 Dendermonde (Appels)


Tel: 052215566
Mob: 0472527819

Website:
Email: info@hermanfierlafijn.be

Maandag
17.00-20.00
Dinsdag
17.00-20.00
Woensdag
13.00-20.00
Donderdag
17.00-20.00
Vrijdag
17.00-20.00
Zaterdag
14.00-20.00
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Paardenbox, Groente en fruit, Buitenpiste, Paardenpensioen, Paardensport, Verhuur van paardenboxen, Paardenvoeder
Categorieën: Groente en fruit, Paardenboxen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.