Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Jimmy Vermeulen, Temse

Jimmy Vermeulen is dé aannemer in woningbouw en bouwpromoter uit in het Waasland (Sint-Niklaas, Beveren, Temse). Wij zorgen voor een perfecte afwerking van uw ruwbouw, tot de allerlaatste steen. Jimmy Vermeulen concentreert zich op het ontwikkelen en bouwen van halfopen-, open- of gesloten bebouwing en appartementen in zowel het stedelijke als het landelijke. Reken op ons voor de bouw van uw huis, in elke stijl: modern, eigentijds of landelijk. Onze projecten moeten meerwaarde bieden aan de omgeving en voor de koper een goede belegging op lange termijn zijn.

Dit bloeiende familiebedrijf is het resultaat van ervaring die van vader op zoon is overgebracht. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij staan garant voor de professionele uitvoering van de ruwbouw. Jimmy Vermeulen werkt uitsluitend samen met gekwalificeerde werknemers en een ruim netwerk van onderaannemers. Zo kunnen wij uw droomproject verwezelijken. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Jimmy Vermeulen, Temse

Jimmy Vermeulen, Temse

Jimmy Vermeulen, Temse

Jimmy Vermeulen

Veldstraat 363
Temse

Jimmy Vermeulen in Google

Website: www.jimmy-vermeulen.be

Zoekwoorden: Nieuwbouw, Renovatie, Ruwbouw, Hedendaagse bouw, Landelijke bouw, Moderne bouw
Rubrieken: Woningbouw, Bouwpromotor, Bouwwerken, Bouw

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.