Yuncta BVBA, Astene

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw op maat gemaakte unieke meubels? Dan bent u bij Yuncta uit Astene aan het juiste adres! De zaakvoerder Yves is al sinds zijn 25e jaar actief in de meubelsector. Zijn passie voor hout is altijd blijven groeien en maakt tot op de dag van vandaag nog altijd meubels onder de firmanaam Yuncta. Sinds kort, "voor de fun", heeft hij ook zijn eigen atelier uitgebreid. Daar produceert hij ook accessoires en klein meubilair in massief exotisch hout. Hij vindt het dan ook fantastisch om een wens of droom van een klant om te zetten naar realiteit. 

De webshop zit vol met verrassende mooie unieke stukken handgemaakt van het mooiste hout! Het is te veel om op te noemen dus... Kijkt u gerust eens op de website voor alle realisaties en mogelijkheden, u zult versteld staan! U kunt er uiteraard ook terecht voor mooie kantoor meubelen.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Yuncta bvba

Nazaretsessteenweg 89
AsteneWebsite:

Maandag
14:00-19:00
Dinsdag
14:00-19:00
Woensdag
14:00-19:00
Donderdag
14:00-19:00
Vrijdag
14:00-19:00
Zaterdag
14:00-19:00 op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Kleinmeubelen, Maatmeubelen, Exclusieve meubels, Meditatie, Workshop, Zen meubels, Zen tafels, Ergonomische stoelen
Categorieën: Meubelen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.