Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Pand 44 in Kortijk heeft de verfijnde keuken voor lunch en diner met seizoensgebonden gerechten

U stelt hoge eisen aan lunchen en dineren en u woont in de omgeving van Kortrijk of u bent passant en neemt de moeite om de stad binnen te rijden? Dan is een bezoek aan het gastronomische restaurant Pand 44 een absolute aanrader. De passie en het commitment waarmee daar aan uw visgerechten en vleesgerechten wordt gewerkt, behoort tot de gastronomische hoogstandjes, die niet overal zo gemakkelijk zijn te vinden. De klassiek traditionele keuken van Pand 44 plaatst u, mocht u het even vergeten zijn, midden in het heersende jaargetijde met hun vele seizoenssuggesties. Reserveren is nog beter en garandeert u een goede plek en voldoende stoelen voor uw gezelschap in dit Belgische restaurant.

Facebook is een groot loflied op kwaliteit

Tevreden klanten brengen op Facebook een loflied uit op de kwaliteit en de bezieling van het team dat van uw bezoek aan Pand 44 een onvergetelijke ontmoeting maakt. “Zeker een aanrader” of “Steeds weer een topper met verrassende gevarieerde gerechten”, zijn reacties van regelmatige bezoekers van dit gewaardeerde restaurant. “Uitstekende wijntjes” is een eye-opener, want de uitgebreide toelichting die u er bij krijgt, past gewoon niet meer in deze tekst. Ze hebben er bij Pand 44 echt verstand van. U krijgt waar voor uw geld en dat is de filosofie van de eigenaren.

Gezellig en trendy restaurant in Kortrijk

Bezoekers zien Pand 44 als een kwaliteitsrestaurant, dat een vast onderdeel uitmaakt van de Kortrijkse uitgaanswereld. De scepter is in handen van een jong en dynamisch team, dat de samenwerking van keuken en zaal heeft geperfectioneerd. Na een volledige restauratie is het restaurant met een modern interieur in het hartje van Kortrijk gespecialiseerd in het wekelijks aanbieden van steeds weer nieuwe gerechten. Ze blijven daarbij trouw aan hun gewaardeerde leveranciers. Verse producten en heerlijke wijnen zijn en blijven hun beste verkoopargumenten. Met veel creativiteit weten ze met hun menu voortdurend de seizoenen eer aan te doen.

Kom met partner, familie en vrienden

Een culinaire beleving is in Pand 44 mogelijk met uw partner, uw vrienden of familieleden. Ook de lunch is een culinair feestje. Als voorbeeld: “Om te starten serveren we schelvis met gebrande bloemkool en een jus van garnaal. In hoofdgerecht hebben we een stukje ibericohaasje met palmkool, ui en beukenzwam. Extra gerechten zijn coquilles en een dessert met citrus en chocolade.” Kijk op de website voor de uitgebreide kaart voor meer. Alle gerechten van het menu kunnen vegetarisch aangepast worden. Ook houden ze rekening met allergieën en mogelijk andere wensen. Bekijk de voor zichzelf sprekende foto’s op Facebook.

Kom langs bij Pand 44 aan de Wijngaardstraat 44 in Kortrijk, of reserveer telefonisch voor de beste plek.

Pand 44, Kortrijk

Zoekwoorden: Lunchen, Dineren, Visgerechten, Vleesgerechten, Seizoensgebonden gerechten, Gastronomische restaurant, Klassiek traditionele keuken, Seizoenssuggesties, Belgische restaurant
Rubrieken: Restaurants, Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.