Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Van Looy Jos in Herenthout Antwerpen, uw kinesitherapie en thuisverpleger in Herenhout en omgeving

Zoekt u een kundige kinesist, die voor revalidatie goed samenwerkt met thuisverpleging in Herenthout of omgeving, dan kunt u zeker terecht bij Jos Van Looy, aan de Ter Heide 28. Hij is een professional op het gebied van de kinetische behandelmethoden. Jos is thuis in ademhalingskine en werkt samen met Nadine Delen op het gebied van de thuisverpleging. Hij is thuis in behandeling van rugpijn, hoofdpijn, nekpijn, kaakgewricht, bekkenbodemtherapie. U bent bij hem letterlijk in vertrouwde handen. Via beweging probeert men met kinesitherapie de gewrichten en spieren te beïnvloeden zodat u deze opnieuw soepeler kan aanwenden en u weer voldoende zelfvertrouwen krijgt. Het doel van de kine oefeningen, massage en lymfedrainage is om uw klachten volledig weg te nemen of om ze zoveel mogelijk te verminderen. Het begint met een fysiotherapeutisch of kinesitherapeutisch onderzoek. Daarbij komen de klachten ten aanzien van het bewegingsapparaat uitvoerig aan de orde. Er wordt eventueel gewerkt met de bevindingen van de behandelend arts.

Focus op ademhaling of evenwicht

Psychomotoriek is een bijzonder aandachtsgebied, waarbij op methodische wijze gebruik gemaakt wordt van lichaamsbeleving en het handelen in bewegingssituaties. De psychomotorisch therapeut richt zich op de problematiek zoals die naar voren komt in bewegingsgedrag, lichaamstaal, lichamelijke spanningen, lichaamshouding, lichaamssensaties. Verder kan worden gefocust op een betere ademhaling, houding of evenwicht.

Samenwerking met vele instellingen

De revalidatie hangt samen met thuisverpleging en begint doorgaans met een uitgebreid onderzoek door de revalidatiearts naar de stoornis en de gevolgen voor het functioneren van de patiënt. Daarnaast wordt er gekeken naar de motivatie en de specifieke situatie van de patiënt om haalbare doelen te stellen. Door een nauwe samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen, pijnklinieken en palliatieve verenigingen krijgt u ook in de thuisverpleging een zeer professionele en persoonlijke verzorging aangeboden.

Contacteer Jos Van Looy voor het maken van een afspraak.

Kinesitherapie Herenthout, Antwerpen

Van Looy Jos

Ter Heide 28
Herenthout

Van Looy Jos in Google

Zoekwoorden: Kinesitherapie, Thuisverpleging, Kinesist, Kine oefeningen, Massage, Revalidatie, Nadine Delen, Lymfedrainage, Ademhalingskine
Rubrieken: Therapeuten, Kinesitherapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.