Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Smits Glenn in Nijlen, de kinesist voor rugklachten, spierklachten en gewrichtsklachten

Heeft u last van rugklachten, spierklachten en/of gewrichtsklachten? Maak dan een afspraak bij Smits Glenn in Nijlen, Antwerpen. In onze kinepraktijk zijn wij gespecialiseerd in kinesitherapie, en manuele therapie. Voor ondersteuning bij uw revalidatie staan wij klaar u een behandeling op maat te bieden. Ook voor het Piriformis syndroom en het Trapesiussundroom. U bent ook welkom bij onze kinesist voor rugklachten of kom voor een behandeling bij onze kinesist voor gewrichtsklachten of spierklachten. Wij maken graag een afspraak met u voor een uitgebreide uitleg en het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Diensten Smits Glenn in regio Antwerpen

Bij Smits Glenn vinden we het belangrijk dat we doelgericht te werk gaan. Onze behandelingen worden daarom uitsluitende specifiek afgestemd op u, als cliënt. We vinden samen met u zowel de korte als lange termijn doelen, passend bij uw situatie. Al onze cliënten kunnen bij deze kinesist terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Kinesitherapie
  • Piriformis syndroom
  • Rugklachten
  • Spierklachten
  • Gewrichtsklachten
  • Trapesiussyndroom
  • Manuele therapie 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op! Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Kinesist Nijlen, Antwerpen

Smits Glenn

Nonnenstraat 10
Nijlen

Smits Glenn in Google

Zoekwoorden: Kinesitherapie, Kinesist, Piriformis syndroom, Rugklachten, Spierklachten, Gewrichtsklachten, Trapesiussyndroom, Manuele therapie
Rubrieken: Therapeuten, Kinesitherapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.