De Gouden Legende, Wilrijk

Heeft u ook zo een zin om met uw geliefde, gezin, familie en/of vrienden weer eens heerlijk te tafelen? Kom dan gerust eens langs in onze sfeervolle restaurant/brasserie De Gouden Legende in Wilrijk. Hier serveren wij de beste, mooiste en lekkerste gerechten uit de regio. Onze topkoks staan steeds weer gereed om u mee op reis te nemen en u niet alleen te laten proeven maar een ware smaakbeleven te bezorgen. Zo worden alle gerechten vers bereid met verse groenten, eerlijk vlees/vis soorten en de beste kwaliteitsproducten. Kom gerust eens langs in onze ongedwongen en sfeervolle restaurant/brasserie De Gouden Legende in Wilrijk.

Menu: Wilt u wel eens iets anders proberen? Probeer dan eens ons suggestie menu. Een volledig samengesteld menu door onze topkoks. De suggestiekaart verandert op regelmatige basis. Ook volgen wij de seizoenen en het marktaanbod wordt strikt in de gaten gehouden om de kwaliteit en versheid te garanderen.

Arrangementen: Bekijk gerust eens ons aanbod op onze website onder het kopje arrangementen. Zo bieden wij onder andere een mosselavond aan voor slechts € 19.95 per persoon. Uiteraard kunt u op deze avonden ook gewoon a la carte dineren! Reserveren voor een arrangement avond is wel noodzakelijk.

Groepsmenu: Wij bieden u steeds weer verrassende en heerlijke groepsmenu's aan die steeds weer wisselen. kijk voor het huidige aanbod op onze webiste!

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Eetcafés, Restaurants, Restaurant België, Brasserie, Kinderparadijs, Kindvriendelijke brasserie, Seizoensgebonden gerechten, Groepsmenu, Suggestiemenu, Kindergerechten, Arrangementen, Duo van kaas & garnaalkroket, Carpaccio van ossehaas op klassieke wijze en Belgian restaurant in Wilrijk, Antwerpen.

De Gouden Legende

Floraliënlaan 531
WilrijkWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11.30-21.30
Woensdag
11.30-21.30
Donderdag
11.30-21.30
Vrijdag
11.30-21.30
Zaterdag
11.30-21.30
Zondag
11.30-21.30

Volg ons op: Facebook Instagram
Zoekwoorden: Kinderparadijs, Kindvriendelijke brasserie, Seizoensgebonden gerechten, Groepsmenu, Suggestiemenu, Kindergerechten, Arrangementen, Duo van kaas & garnaalkroket, Carpaccio van ossehaas op klassieke wijze, Belgian restaurant
Categorieën: Eetcafés, Restaurants, Restaurant België, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.