Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

MH Technics BVBA, Halle

Bent u op zoek naar een professional in het uitvoeren van elektriciteitswerken in de omgeving van Halle? Met meer dan 10 jaar ervaring is MH Technics BVBA uw specialist voor al uw klussen rondom elektriciteitswerken. Door onze ervaring en vakkennis garanderen wij uw kwalitatieve dienstverlening. Wij zorgen altijd voor een gedetailleerde afwerking.

Naast elektriciteitswerken rondom nieuwbouw en renovatie zijn wij ook in te zetten voor kleine kluswerken. Daardoor hoeft u voor meerdere klussen niet meerdere vakmannen in te schakelen waardoor u enorm veel geld en tijd bespaart. MH technics BVBA verzekerd een correcte prijs en kwaliteit.

Werkzaamheden MH Technics BVBA:

  • Elektriciteitswerken:
    Voor elektriciteitswerken van zowel nieuwbouw of renovatie, kleine of grote klussen. Wij bieden een waaier aan diensten. Van het tekenen van elektrische schema’s tot verlichting voor binnen of buiten. Daarnaast verzorgen wij ook uw domotica en video- en parlofonie.

  • Kluswerken:
    U kunt bij ons terecht voor simpele tot grote klussen. Of het nou gaat om een kapotte kraan of een lekke radiator, met onze expertise zorgen wij dat het snel en vakkundig wordt opgelost.

  • Rustiek Schrijnwerk
    Voor zowel binnen als buiten leveren wij hoogwaardig houtwerk. Persoonlijk en compleet na uw wens. Alle creaties zijn altijd 100% maatwerk. Denk hierbij aan tuinhuizen, overkappingen, dierenverblijven, afsluitingen, poorten, carports, poolhouses en bijgebouwen.

Kortom bij MH technics BVBA kunt u altijd terecht voor al uw elektriciteit, klus, rustiek en schrijnwerken.

Wenst u aanvullende informatie? heeft u vragen? of wilt u graag een vrijblijvende offerte? neem dan gerust contact met ons op.

Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken

Klussenbedrijven, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Parlofonie, Verlichting, Kluswerken, Karweiwerken, Isolatiewerken, Rustiek schrijnwerk, Houtcreaties, Afsluitingen en poorten en Tuinhuizen in Halle, Vlaams-Brabant

MH Technics BVBA, Halle

MH Technics BVBA

Ninoofsesteenweg 490
Halle

MH Technics BVBA in Google

Website: www.mhtechnicsbvba.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Parlofonie, Verlichting, Kluswerken, Karweiwerken, Isolatiewerken, Rustiek schrijnwerk, Houtcreaties, Afsluitingen en poorten, Tuinhuizen
Rubrieken: Klussenbedrijven, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.