Alg. dak- en renovatie Westkust, Oostende

Bent u op zoek naar een totaalservice voor uw dak? Algemene dak- en renovatie Westkust is uw adres voor dak- en metselwerk in de kuststreek.

Onze werkzaamheden

Depannagedienst: 24/7 bereikbaar voor dringende herstellingen aan het dak

Dakbedekking: Wij kunnen uw dak op verschillende manieren bedekken:

  • Hellende daken: Wij kunnen u helpen van houtskelet tot laatste afwerking. We kunnen werken met verschillende materialen zoals dakpannen, leien, epdm, platen en bitumen. Natuurlijk werken we nauwkeurig en efficiŽnt.
  • Roofing: Wanneer we uw dak opnieuw bedekken kan het weer 30 jaar mee. De roofing kan tegenwoordig zowel koud als warm gelijmd worden.
  • Epdm: Een EPDM-dak kan tot 50 jaar meegaan, doordat het materiaal bestand is tegen UV-stralen en extreme weersinvloeden.


Dakisolatie: Dakisolatie kan u een lage energierekening opleveren. Wij isoleren daken met rotswol, glaswol en kurk.

Veluxdakramen en koepels: Wij plaatsen uw dakraam op een efficiŽnte wijze. Informeer gerust eens naar de verschillende mogelijkheden.

Lood-, zink- en koperwerken: Wij installeren en repareren goten, regenpijpen en dakbekleding in deze materialen. Zink is een makkelijk te bewerken materiaal en kan gebruikt worden voor hang- en bakgoten, afvoerbuizen, dakbekleding en gevelbekleding. Het voordeel van koper is dat het nog iets sterker is, een langere levensduur heeft en nog mooier uitziet.

Daarnaast kunnen we uw dak ontmossen, kunnen we voor u metselen en kunt u ons benaderen voor het opvoegen en repareren van schoorstenen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en een gratis offerte!

Alg. Dak- en Renovatie Westkust

Timmermanstraat 55
OostendeWebsite: ,

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, Veluxramen, Metselwerken, EPDM, Roofing, Ontmossen van daken, Zinkwerken, Koperwerken
Categorieën: Dakwerken, Dak Isolatie, Dakreparaties, Dakgoten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.