AR Dakwerken, Boortmeerbeek

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf voor al uw dakwerken? Dan bent u bij ons van AR Dakwerken uit Boortmeerbeek aan het juiste adres! Of het nu gaat om platte daken, hellende daken, isolatie en/of dakramen? Wij doen het allemaal voor u! Steeds weer staan wij voor u klaar, voor zowel kleine als grote projecten zijn wij uw ideale partner en kunt u steeds weer op ons rekenen.

Werkzaamheden AR Dakwerken

  • Platte daken: Veel moderne bouwers kiezen steeds vaker een plat dak als bekroning voor hun woning. Dit ook in combinatie met andere daktypes is een plat dak vaak de beste oplossing. Hiervoor maken wij gebruik van kunststof dakbanen. Deze kunststof dakdekking is voor zowel industriŰle als private, platte en hellende daken de beste oplossing.

  • Hellende daken: Heeft u een hellend dak? Om tochtgaten, koudebruggen en verwering te vermijden kan u best investeren in een goed ge´soleerd en geplaatst dak. AR Dakwerken is de geschikte partner voor al uw hellende daken.

  • Isolatie: Is uw dak voldoende ge´soleerd? U kunt zelf al een aantal controles zelf uitvoeren. Als het in de winter ijskoud is en uw dak niet bevriest of de sneeuw die erop valt, smelt snel, dan is het niet of slecht ge´soleerd. Als u de ijspegels aan de uiteinden van uw dak ziet hangen of u ziet sporen van smeltende sneeuw? Dan is het tijd dat u AR Dakwerken inschakelt. Ook als het ijskoud aanvoelt op de zolder terwijl de verwarming wel aanstaat dan is er onvoldoende isolatie aanwezig. Kijk voor onze overige diensten op onze website!
Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

AR Dakwerken

AR Dakwerken

Brede Pleinstraat 74
BoortmeerbeekWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, PVC dakfolie, Gevelbekleding, Dakisolatie, Plaatser van dakramen, Herstellen van dakschade
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.