Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken Goddé in Heverlee (Leuven), voor al uw dakwerken

Bij Dakwerken Goddé in Heverlee (Leuven) kunt u terecht voor al uw dakwerken, voor zowel platte daken als hellende daken. Een dak herstellen of een dak repareren zijn taken die de professionals graag op zich nemen. Voor het uitvoeren van dakisolatie bent u ook bij Dakwerken Goddé aan het juiste adres! Uw gevel beschermt uw woning tegen verschillende weersomstandigheden, met houten gevelbekleding geeft u uw gevel een prachtige look. Het enthousiaste team plaatst verschillende soorten dakbedekking zoals PVC daken, groen daken en rieten daken. Met houtskeletbouw kunnen alle constructies op maat worden gemaakt, waaronder Pergola of terrasoverkappingen. 

142477916_226573945813556_6746847420666510359_n.jpg - Dakwerken Goddé, Heverlee (Leuven)

Uiteenlopende diensten bij Dakwerken Goddé

Met 19 jaar ervaring heeft Dakwerken Goddé alles al gezien en meegemaakt en daarom kan het team voor elk ‘dakprobleem’ een oplossing bieden. Het dakwerkersbedrijf is gespecialiseerd in daken, gevels en buitenschrijnwerk. Als klant staat u direct in contact met de zaakvoerder Kevin Goddé, zo bent u verzekerd van dakwerken op maat en advies waar nodig. U kunt onder andere bij Dakwerken Goddé terecht voor de volgende diensten:

  • Schoorsteen reparatie
  • Dakkoepel
  • Dakgoten
  • Roofing/ Resitrix

Algemene dakwerken en dakisolatie in Heverlee (Leuven)

Bij Dakwerken Goddé kunt u terecht voor het laten uitvoeren van algemene dakwerken, voor zowel hellende daken als platte daken. Bij deze professionals is het mogelijk om uw dak te herstellen, vervangen of te repareren. Als uw dak zich niet meer in een goede staat bevindt dan is het mogelijk om nieuwe dakbedekking, overzetdak, dakconstructie of een onderdak te plaatsen. De professionals kunnen verschillende soorten dakbedekking plaatsen bijvoorbeeld PVC daken, groen daken, rieten daken of roofing. Dakisolatie is mogelijk langs de buitenzijde van uw huis om meer bescherming aan uw dakconstructie te bieden, maar ook langs de binnenzijde kan isolatiemateriaal worden aangebracht. Het isoleren van een plat dak kan via de onderzijde, de bovenzijde of door het plaatsen van het isolatiemateriaal direct op de roofing.

Houtskeletbouw bij Dakwerken Goddé

Dakwerken Goddé helpt u graag met verschillende werkzaamheden aan uw gevels. Gevelbekleding is belangrijk omdat dit uw woning beschermt tegen weersomstandigheden, maar ook geeft het direct een goede en frisse look aan uw woning door bijvoorbeeld houten gevelbekleding. De professionals kunnen met houtskeletbouw alle constructies op maat realiseren. Met hout zijn tal van constructies mogelijk waaronder tuinhuizen, carports en overkappingen. De houtconstructies zijn ook nog is zeer energiezuinig. Bij Dakwerken Goddé in Heverlee (Leuven) kunt u terecht voor al uw dakwerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

WhatsApp-Image-2021-02-26-at-14.58.27-6.jpeg - Dakwerken Goddé, Heverlee (Leuven)

Logo Dakwerken Goddé uit Heverlee (Leuven)

Dakwerken Goddé

Sint-Jansbergsesteenweg 381 bus102
Heverlee (Leuven)


Website: www.dakwerkengodde.be

Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, PVC daken, Groen daken, Rieten daken, Dakisolatie, Dak repareren, Dak herstellen, Houten gevelbekleding, Pergola of terrasoverkappingen
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding, Gevelrenovatie, Houtskeletbouw, Dakdekker

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.