Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

BVBA Mercan Dakwerken voor al uw werken: van platte daken tot gevelbekleding

Bent u op zoek naar een goed, scherp geprijsd dakdekkersbedrijf? Dan kunt u terecht bij BVBA Mercan Dakwerken. Het dakdekkersbedrijf verricht uiteenlopende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld naast dakrenovatie en dakisolatie ook aan zinkwerken, het plaatsten van Veluxramen, timmerwerken, het plaatsen en herstellen van dakgoten en gevelbekleding. Voor zowel nieuwbouw als bij renovaties kunt u terecht. Hellende daken of platte daken maken voor de dakdekker geen verschil: hij voelt zich thuis op elk dak. Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u contact opnemen met de zaakvoerder. 

Passie voor het vak

De zaakvoerder heeft hart voor de zaak en dat merkt u aan alles. Bij BVBA Mercan Dakwerken bent u verzekerd van persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en een professionele service. De zaakvoerder heeft jarenlange ervaring op de teller staan alsook uitgebreide vakkennis. Voor welke klus u ook staat, hij gaat snel en secuur voor u aan de slag. De klanten van BVBA Mercan Dakwerken zijn steeds tevreden over dienstverlening. Zo stelt een klant: "Eindelijk een firma die: 1. zich aan zijn afspraken houd en 2. ons niet heeft proberen financieel uit te kleden. 3. Degelijk werk levert."

Van platte daken tot hellende daken

Welke klus u op de planning heeft staan: Mercan Dakwerken pakt het graag voor u aan. Het plaatsen van platte daken of hellende daken kent geen geheimen voor de professional. Of u nu bezig bent met een nieuwbouw woning of renovatieproject: u kunt terecht bij Mercan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

  • Dakisolatie
  • Dakrenovatie
  • Zinkwerken
  • Plaatsen van Veluxramen
  • Plaatsen van dakgoten
  • Herstellen van dakgoten
  • Gevelbekleding

Duurzaam materiaal

Voor een prachtige afwerking wordt enkel met goed materiaal gewerkt. Zo wordt gezorgd voor een fraai aanzicht van uw exterieur. U kunt rekenen op een secure afwerking met oog voor detail. Ook worden steeds duurzame materialen gekozen, zodat u weer geruime tijd vooruit kunt. Denk bijvoorbeeld aan zinkwerken: zink staat bekend om de extreem lange levensduur, tot wel 125 jaar. Daarnaast is het een natuurlijk materiaal dat volledig recyclebaar is. BVBA Mercan Dakwerken voorziet u graag van advies op maat over de verschillende materialen, methoden en afwerking.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

BVBA Mercan Dakwerken, Dilsen-Stokkem

BVBA Mercan Dakwerken

Tarwestraat 33
Dilsen-Stokkem

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, Dakisolatie, Dakrenovatie, Zinkwerken, Plaatsen van Veluxramen, Plaatsen van dakgoten, Herstellen van dakgoten, Gevelbekleding, Nieuwbouw
Rubrieken: Dakwerken, Timmerwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.