Gillijns Roel, Overijse

Roel Gillijns voor uw dakwerken schrijn- en timmerwerken

Roel Gillijns uit Overijse is een ervaren timmerman en dakwerker. Wie in Overijse en omgeving een schrijnwerker zoekt met veel ervaring is in professionele handen bij Roel. Zowel particulieren als bedrijven maken van zijn diensten gebruik voor nieuwbouw en renovatie. Alles gebeurt in goed overleg en volgens vooraf gemaakte afspraken. Werkzaamheden betreffen: alle dakwerken, pannen, leien, zinkwerken, platte daken (EPDM rubber-bitumen-roofing), PVC bekleding, plaatsen van Velux dakramen & dakgoten, zowel nieuwbouw als renovatie.

Iedereen gaat voor minimaal onderhoud

Is er al langer twijfel over de kwaliteit van uw dak en zijn er mogelijk lekkages? Nodig Roel Gillings uit voor een gratis inspectie. Dakbedekking hoeft niet duur te zijn. Met Zelfdakstore EPDM bent u zeker van professionele leveranciers en materialen die ATG gekeurd zijn. Profiteer van een minimaal onderhoud, een dak dat het ganse jaar toegankelijk is met een waterdichte waarborg van 10 jaar. Dat geldt voor zowel voor nieuwe daken als dakrenovatie. Geniet van een compleet pakket: van hoogwaardige EPDM-rubberfolie met volledige toebehoren.

De dakvorm bepaalt mede de dakbedekking

Een dak heeft primair tot doel om alles wat eronder zit droog te houden. Het moet dus waterdicht zijn. De keuzemogelijkheden van dakbedekking worden voor een belangrijk deel bepaald door de vorm van het dak. Wie voor zo'n keuze staat, doet er goed aan in zee te gaan met Roel Gillings. In zijn bedrijf is meer veel ervaring en vakmanschap aanwezig, wat onder meer borg staat voor de kwaliteit van het geleverde werk.

Belang van kwalitatieve bijproducten


Een zorgvuldige werkwijze is van groot belang voor een levensduur van 15 tot 20 jaar. Er zijn verschillende systemen in de opbouw van een plat dak, afhankelijk van het type ondergrond, nieuwbouw of renovatie, eisen aan isolatie. Dakrollen vormen de basis van het ruime assortiment. Op basis van een aantal parameters (dikte, ondergrond, ballast) bepaalt Roel Gillings voor elke toepassing de perfecte afdichting. Ook in de bijhorende dakprofielen, isolatie- en hechtingsmateriaal, lijmen en bijproducten wordt door hem voorzien.

Contacteer Roel Gillings voor een afspraak of een offerte.

Gillijns Roel

Horenberg 90
Overijse

Zoekwoorden: Daktimmerwerken, Dakconstructie, Platte daken, Hellende daken, Gevelkbekleding, EPDM, Dakherstelling, Dakspecialist, Roofing, Zinkwerker
Categorieën: Dakwerken, Schrijn- & timmerwerken, Schrijnwerkerij

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.