Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Davell Renovaties in Bredene voor gyprocwerken, vloer en tegelwerken, isolatiewerken en asbestverwijdering

Heeft u plannen om uw huis te renoveren of bent u benieuwd wat bij uw woning tot de mogelijkheden behoort? Neem dan contact op met Davell Renovaties in Bredene. Davell Renovaties is dé specialist op het gebied van gyprocwerken, vloer en tegelwerken, badkamerrenovatie en sanitaire installaties. Bovendien kunt u bij deze vakman terecht voor al uw benodigde elektriciteitswerken, het herstellen van centrale verwarming en isolatiewerken. Heeft u twijfels over de aanwezigheid van asbest in uw woning? Vraag advies aan Davell renovaties en bespreek de mogelijkheden tot asbestverwijdering. 

Sanitaire installaties Bredene

Waarom Davell Renovaties?

Davell Renovaties is een allround renovatiebedrijf waar u terecht kunt voor elke verbouwing in huis. Zaakvoerder David heeft ruim twintig jaar ervaring in bouw- en renovatiewerken en valt daarmee met recht een “renovatiespecialist” te noemen. Wanneer u Davell Renovaties inhuurt, bent u verzekerd van een professionele uitvoering van de werkzaamheden, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen. Bij elke opdracht wordt rekening gehouden met uw budget. Zo garandeert Davell Renovaties altijd topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Centrale verwarming zoals het hoort

Heeft u het idee dat u maar blijft stoken, maar uw woning niet de temperatuur bereikt die u wenst? Dan kan het zijn dat uw verwarming aan vervanging toe is. Davell Renovaties is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming op gas. Ook vloerverwarming behoort hierbij tot de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt bekeken, welk merk gasverwarming het meest voor u geschikt is en kan tot installatie worden overgegaan. Zo geniet u snel weer van een optimaal woongenot.

Onze diensten op een rij

Als totaalrenovatie specialist, verzorgen wij graag elke denkbare verbetering aan uw woning voor u. Hierdoor heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Bij Davell Renovaties kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Gyprocwerken
  • Vloer en tegelwerken
  • Asbestverwijdering
  • Badkamerrenovatie
  • Elektriciteitswerken
  • Isolatiewerken
  • Sanitaire installaties
  • Herstellen van centrale verwarming

Wenst u een vrijblijvende offerte of een gratis opmeting? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Ook zijn wij bereikbaar via het contactformulier op onze website.

Dakwerken Bredene

Davell Renovaties, Bredene

Davell Renovaties

Groenendijkstraat 141
Bredene

Davell Renovaties in Google

Website: www.davellrenovaties.be

Zoekwoorden: Gyprocwerken, Vloer en tegelwerken, Asbestverwijdering, Badkamerrenovatie, Elektriciteitswerken, Isolatiewerken, Sanitaire installaties, Herstellen van centrale verwarming
Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Dakwerken, Sanitair - artikelen, installatie en onderhoud, Elektriciens - Installateurs, Ramen & Deuren

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.