Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Heito Tuinen en Groendaken uit Schoten voor prachtige tuinwerken en groendiensten op maat

Bent u op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf voor al uw groene diensten? Dan kunt u terecht bij Heito Tuinen en Groendaken uit Schoten (Antwerpen). Zaakvoerders Heiko Witters en Tom de Vos zetten zich elke dag in om hun klanten te voorzien van prachtige groenwerken. U kunt onder andere terecht voor groendaken, de renovatie van groendaken, het laten aanleggen van groengevels, tuinaanleg, tuinonderhoud, dakherstellingen en een dakrenovatie van zowel platte daken als hellende daken. Door de jaren aan ervaring en vakkennis van het team kunt u rekenen op gedegen advies. De gepassioneerde vakmannen gaan graag voor u aan de slag! 

Heito Tuinen en Groendaken, Schoten

Dakwerken: van hellende daken tot platte daken

Heito Tuinen en Groendaken schakelt u in voor zowel onderhoud aan uw dak, als voor een dakrenovatie of dakherstellingen. Of het nu gaat om platte daken of hellende daken: het energieke team voelt zich op hun gemak op elk dak. Een goed geïsoleerd dak is essentieel: hierdoor geniet u van een optimaal wooncomfort, doordat warmte binnen blijft in de winter, en hitte buiten wordt gehouden in de zomer. Daarnaast is uw woning met een degelijk dak goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Uw dak blijft lucht- en winddicht. Met tijdig onderhoud bent u problemen voor en voorkomt u herstellingen op een later moment. 

Groendaken en groengevels

Ook voor groendaken en groengevels kunt u bij Heito Tuinen en Groendaken terecht.  U heeft ruime keuzen uit verschillende toepassingen, waaronder een bloementapijt, kruidendaken, gras- of turfdak of een vegetatiedak. Uw dak bedekken met planten heeft verschillende interessante voordelen, waaronder: 

  • Het zorgt voor een betere isolatie
  • U geniet van lagere energiekosten
  • Betere luchtkwaliteit door de zuurstofproductie
  • Mooi, natuurlijk aanzicht van uw woning

Tuinwerken op maat

Uitgekeken op uw huidige tuin, of bent u net verhuisd? Het team van Heito Tuinen en Groendaken staat te springen om met hun groene vingers aan de slag te gaan. U kunt onder andere terecht voor tuinaanleg. Allereerst gaat het team met u in gesprek om uw ideeën om te zetten naar een ontwerp. Hierna gaan zij aan de slag met beplantingen en grasperken waarbij u kunt rekenen op een prachtig resultaat. Ook voor tuinonderhoud kunt u terecht, zowel eenmalig als periodiek. Het team zorgt er voor dat de gewenste sfeer en rust wordt behouden, zonder dat u zelf aan de slag hoeft te gaan. 

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

IMG_20200430_115241.jpg - Heito Tuinen en Groendaken, Schoten

Logo Heito Tuinen en Groendaken uit Schoten

Heito Tuinen en Groendaken

Kuipersakkerstraat 102
Schoten

Heito Tuinen en Groendaken in Google

Website: www.heitogroendaken.be

Zoekwoorden: Groendaken, Renovatie van groendaken, Aanleggen van groengevels, Groengevels, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Dakherstellingen, Dakrenovatie, Platte daken, Hellende daken
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.