Staro BVBA, Geluwe

leien gevelbekleding door Staro BVBA, GeluweUw platte dak laten vernieuwen? Of uw huis transformeren door middel van nieuwe gevelbekleding? Dan is Staro uit Geluwe uw specialist! Vertrouw op zijn jarenlange ervaring als dakwerker en schakel hem in voor de realisatie van uw platte dak voor nieuwbouw of renovatie. Naast particulieren kunnen ook bedrijven op hem rekenen voor werkzaamheden aan loodsen en industrie. Neem contact op voor een opmeting en gratis offerte.

Werkzaamheden:

  • Platte daken voor woningen, loodsen en industrie. Wij verzorgen het hele proces van opmeting tot afwerking met veel oog voor detail. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het afbreken van oude daken, installeren dakconstructies, plaatsen van isolatie, dakbedekking en dakkoepels. Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor herstellingswerken aan uw platte dak.
  • Asfaltslabben: Door middel van het plaatsen van asfaltslabben voorkomt u vochtproblemen. Wij plaatsen asfaltslabben bij nieuwbouw- en renovatieprojecten en zorgen hierbij altijd voor een duurzaam resultaat.
  • Gevelbekleding: De gevel is het visitekaartje van uw huis. Staro BVBA plaatst gevelbekleding in leisteen met rechte of afgeronde randen. Dit doen we voor gevels, kleine uitbouwen en dakkapellen. Hierdoor zorgen we voor een rustieke of moderne uitstraling van uw huis. U kiest natuurlijk zelf de kleuren en afwerkingen.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact op! Wij vertellen u er graag over.

Staro BVBA, Geluwe

 

Staro BVBA

Lindehofstraat 47
GeluweWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Platte daken, Roofingwerken, Gevelbekleding in leisteen, Gevelbekleding, Plaatsen van platte daken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.