home
wijn & dranken
menukaart
menu's
nieuws
foto's
contact
Reserveer online
menukaart lot56
Tapas
Voorgerecht
Hoofdgerecht (€27-€40)
suggestie grillades (€30-€45)
Kinderen
Dessert
Scampi mix
Garnaalkroketjes (5stuk)
Bordje mix “Iberico” (salami, chorizo, paletta Bellota)
Bordje paletta Bellota (ibericoham 36 maanden gerijpt)
Italiaanse bruchetta's 5 st.
Gegrilde witte pens
Tonijn mi cuit
Asperges op z'n Vlaams
Duo van St-Jacobsnoot en scampi
Scampi van het huis
Gegrilde gamba's
Carpaccio van Argentijns rundsvlees
Garnaalkroket huisbereid 2st.
Lamskroon gegrild
Asperges op zn Vlaams
Duo van St.-Jacobsnoot en scampi
Gegrilde tonijn
Gegrilde scampibrochette
Gebakken zalm op vel - Choronsaus
Garnaalkroket huisbereid 3st.
Steak Fassona Piëmonte “filet mignon”
verse béarnaise/ champignon/ pepersaus
supplement
Garnaalkroket 2st./ appelmoes/ frietjes
Gegrilde witte pens / appelmoes / frietjes
Gebakken zalm / verse groentjes / frietjes
Kinderbiefstuk / appelmoes / frietjes
Frikandel / appelmoes / frietjes
Chunky brownie met vanille-ijs
Rabarbercrumble met aardbeienmoes en vanille-ijs
Dame blanche
Chocolade moelleux met vanille-ijs
Créme brulee
Appelgebak met vanille-ijs
Sabayon vers fruit vanaf 2 pers
Kinderijsje (vanilleijs)
Aberdeen Angus rib eye
Aberdeen Angus côte à l’os
Picanha
Wit-Blauw côté à l'os (enkel per 2 pers.)
Black Angus dry aged côté à l'os 3 weken gerijpt (enkel per 2 pers.)
Sashi côté à los (enkel per 2pers.)
Fassona Piemonte côte à l' os ( enkel per 2 pers.)
Simmental côté à los 3 weken gerijpt (enkel per 2 pers)
© Lot56 2024
|
With
by Plenso