ABK Group, Grobbedonk

ABK Group, GrobbedonkDe meeste medewerkers brengen gemiddeld acht uur per dag op kantoor door. Dan is het belangrijk dat de kantoorruimte een aangename plek is. ABK Group heeft alles om uw kantoorruimte in te richten. Natuurlijk adviseren we u ook graag over de verschillende materialen en mogelijkheden. De producten kunnen zo worden aangepast, dat ze mooi binnen uw bedrijf passen.

Onze producten

  • Wanden zoals panelen in verschillende diktes, kleuren en profileringen. Deze kunnen gebruikt worden als dakpanelen, gevelwanden en/of scheidingswanden. Daarnaast hebben we ook mobiele wanden met verschillende mogelijkheden zoals brandwerend, geluidsdicht, antibacterieel, spiegels en digitale prints. Een andere mogelijkheid zijn bureelwanden in drie verschillende uitvoeringen, namelijk dichte wanden, nulvoegwanden en volglaswanden.
  • ABK Group, GrobbedonkCleanrooms zijn hypermoderne ruimtes die gebruikt kunnen worden in het productieproces.
  • Verplaatsbare units: De voordelen van deze units is dat ze volledig personaliseerbaar zijn, geschikt zijn voor binnen en buiten, dat ze een hoge isolatiewaarde hebben en dat ze brandvertragende verkrijgbaar zijn.
  • Voor de inrichting hebben we verschillende producten zoals pvc vloeren: snel en makkelijk te plaatsen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Etalagevloer: Een eenvoudige manier om uw bedrijfsruimte uit te breiden. Ze kunnen snel en goedkoop geplaatst worden. Opslag: We verkopen verschillende stellingen, veiligheidsbescherming en transportwagens voor goederenbehandeling.

ABK Group, Grobbedonk

ABK Group

Bannerlaan 40
GrobbedonkWebsite:

Maandag
07.00-20.00
Dinsdag
07.00-20.00
Woensdag
07.00-20.00
Donderdag
07.00-20.00
Vrijdag
07.00-20.00
Zaterdag
07.00-20.00
Zondag
07.00-20.00

Zoekwoorden: Scheidingswanden, Gevelpanelen, Etagevloeren, Tuinhuizen, Kant en klare systeemwanden, Ge´soleerde tuinhuizen, Ge´soleerde garageboxen, Verstelbare units, PVC vloertegels, Mobiele wanden
Categorieën: Wanden en Plafonds, Tuinhuisjes

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.