Algemene Dakwerken Van Dingenen, Herenthout

Heeft u regelmatig lekkages en wilt u uw dak laten herstellen of renoveren? Neemt u dan contact op met Algemene Dakwerken Van Dingenen gevestigd in regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen of vervangen van hellende daken en plaatsen naast dakpannen ook leien als u dat liever heeft. Heeft u moeite met het maken van een keuze? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een advies op maat voor uw persoonlijke situatie. Gaat het om een plat dak? Ook dan is Algemene Dakwerken Van Dingenen uw aangewezen partner. U heeft de keuze uit roofing, Soprema en EPDM.

Overige dakwerken

Naast herstellingen of het vervangen van hellende en platte daken kunt u ook voor andere diensten bij ons terecht:

  • Dak- en gevelisolatie: laat uw dakwerken direct uitvoeren met isolatiewerken en beperk warmteverlies in uw woning. Bovendien bespaart u op uw energiekosten.
  • Lood- en zinkwerken: schakel Algemene Dakwerken Van Dingengen in om renovatie en reparatie aan uw lood- en zinkwerken uit te laten voeren.
  • Gevelbekleding: voor plaatsing van nieuwe gevelbekleding of renovatie van gevelbekleding. U heeft de keuze uit verschillende materialen zoals leien, sidings, rockpanel of trespa.

Bij Algemene Dakwerken Van Dingenen bent u verzekerd van degelijk vakmanschap, een correcte prijs en een uitstekende service. Bovendien werken wij alleen met kwaliteitsvolle materialen. Wilt u meer weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene Dakwerken Van Dingenen

Doornboompad 32
HerenthoutWebsite:


Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Zinkwerken, Plaatsen van veluxdakramen, Hellende daken, Platte daken, Dak- en gevelisolatie, Dakpannen, EPDM, Dakbedekkingen, Loodwerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.