Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Electro Kusters in Hoeselt, elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie, domotica en depannages

Bent u op zoek naar een deskundige elektricien voor al uw elektriciteitswerken? Wees welkom bij Electro Kusters in Hoeselt, voor al uw elektriciteitswerken voor nieuwbouw evenals elektriciteitswerken voor renovatie. Als ervaren domotica installateur, verzorgen wij ook de installatie van uw videofonie en parlofonie systemen. Daarnaast kunt u ons inhuren voor het aanleggen van elektriciteitsnetwerken en staan wij paraat bij elektrische depannages. Kortom, voor elektriciteit op een snelle en veilige manier, gaat u naar Electro Kusters.

Aanleggen van elektriciteitsnetwerken Hoeselt, Limburg

Waarom Electro Kusters?

Zelfwerkend zaakvoerder Kenneth, heeft met zijn 12 jaar ervaring binnen het vakgebied een enorme berg expertise opgebouwd. Zijn vakkennis past hij toe voor alle werkzaamheden op elektriciteits gebied bij zowel particulieren als bedrijven. Of u nu nood heeft aan een volledig nieuw elektriciteitsnetwerk, onderhoud of herstellingen; elke opdracht is bespreekbaar. Kenneth komt snel ter plaatse en zorg voor een professionele uitvoering met een excellente afwerking. Hij denkt met u mee in oplossingen en houdt hierbij rekening met uw beschikbare budget. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan vast een vrijblijvende offerte aan.

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw

Wanneer u een nieuwbouwwoning laat bouwen, heeft u ook een elektricien nodig voor het aanleggen van uw netwerk. Kenneth helpt u graag en bespreekt allereerst al uw wensen. Zo wordt gekeken naar uw elektrische apparatuur, het toestel waarop u kookt, maar ook naar de locaties en het aantal lichtpunten, stopcontacten en schakelaars. Kiest u voor extra comfort en veiligheid, dan verzorgt Electro Kusters ook direct de aanleg van uw domotica. Zo geniet u gegarandeerd van een veilig elektriciteitsnetwerk dat is aangelegd volgens de geldende wettelijke normen.

Zes dagen per week

Electro Kusters is inzetbaar in een straal van twintig kilometer rondom Hoeselt. U kunt zes dagen per week een afspraak met ons inplannen op een tijdstip wanneer het u schikt. Op zondag zijn wij gesloten. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Elektriciteitswerken voor nieuwbouw
  • Elektriciteitswerken voor renovatie
  • Domotica installateur
  • Aanleggen van elektriciteitsnetwerken
  • Elektrische depannages
  • Videofonie
  • Parlofonie

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons een e-mail bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw Hoeselt, Limburg

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw - Electro Kusters, Hoeselt

Electro Kusters

Tongersesteenweg 149
Hoeselt

Electro Kusters in Google

Website: www.electrokusters.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Elektriciteitswerken voor nieuwbouw, Elektriciteitswerken voor renovatie, Domotica installateur, Aanleggen van elektriciteitsnetwerken, Elektrische depannages, Videofonie, Parlofonie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.