Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Jason Technics uit Antwerpen voor al uw elektriciteitswerken op maat, van zonnepanelen plaatsen tot videofonie

Bent u op zoek naar een professioneel en vakkundig bedrijf voor al uw elektrische herstellingen, nieuwbouw, renovaties, bijstand keuring, licht advies, LED lampen, parlofonie en/of videofonie? Dan bent u bij ons van Jason Technics uit Antwerpen aan het juiste adres! Steeds weer staan wij voor u klaar van kleine tot grote projecten. Al onze projecten worden steeds vakkundig en professioneel uitgevoerd. Vertrouw op de expertise van elektricien Jason Technics uit Antwerpen. U kunt terecht voor videofonie, parlofonie, zonnepanelen plaatsen, led verlichting, laadpalen voor elektrische wagens, elektriciteitswerken nieuwbouw en elektriciteitswerken renovatie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Diensten Jason Technics

  • Renovaties: Zowel oude als nieuwere gebouwen kunnen wij volledig vernieuwen. De oude schakelingen en bedrading voldoen over het algemeen niet meer aan de normen van vandaag. In deze gevallen adviseren wij u dan ook een renovatie van uw elektriciteit.
  • Algemene herstellingen: Heeft u kortsluiting gehad? In sommige gevallen kunnen wij u dan telefonisch bijstaan. Zo niet komen wij zo snel mogelijk langs om u verder te helpen.
  • Plannen en bijstand keuring: Elektrische plannen verloren voor een keuring?

Wij meten alles op en tekenen deze helemaal opnieuw! Afgekeurd? Dan kijken we alles na volgens het AREI en doen de nodige aanpassingen voor de keuring. Wij maken een afspraak voor u en verzekeren u op een goedkeuring. Kijk voor onze overige diensten zoals: Licht advies, LED lampen, parlofonie en/of videofonie gerust eens op uw gemak rond op onze website!

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Electricien, Zonnepanelen plaatsen, Parlofonie, Videofonie, Led verlichting, Laadpalen voor elektrische wagens, Elektriciteitswerken nieuwbouw en Elektriciteitswerken renovatie in Antwerpen, Antwerpen.

 

Elektriciteitswerken - Jason Technics, Antwerpen

Jason Technics

Monnikenhofstraat 68
Antwerpen

Jason Technics in Google

Website: www.jason-technics.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Elektricien, Zonnepanelen plaatsen, Parlofonie, Videofonie, Led verlichting, Laadpalen voor elektrische wagens, Elektriciteitswerken nieuwbouw, Elektriciteitswerken renovatie
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.