Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektriciteitswerken Kevin Bervoets, Zonhoven

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor de plaatsing van videofonie, verlichting of elektrische installaties? Dan bent u bij  Eleckricieteitswerken Kevin Bervoets uit Zonhoven aan het juiste adres. Met maar liefst meer dan 17 jaar ervaring op de teller biedt expert Kevin Bervoets diensten aan met betrekking tot al uw elektriciteitswerken. Eindelijk na al die jaren voor een baas de werkzaamheden te hebben uitgevoerd is de zaakvoerder in augustus 2018 voor zichzelf begonnen. Steeds weer staat hij voor u klaar als uw ideale partner die zeer gemotiveerd en met uiterste precisie te werk gaat.

Werkzaamheden Elektriciteitswerken Kevin Bervoets

  • Elektriciteitswerken: Heeft u een nieuw elektriciteitscircuit voor uw woning nodig? Of bent u een nieuwbouwproject gestart en wenst u meer informatie over het plaatsen van elektriciteit? Dan bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres!

  • Parlo- en videofonie: Wenst u uw woning te beveiligen? Wilt u van uw woning een oogje in het zeil kunnen houden? Vindt u het aangenaam om meteen te weten wie er aan de deur staat? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

  • Niko home control: Bent u bezig met nadenken over de toekomst en uw woning te voorzien van de nieuwste geavanceerde technologie? Wij van Elektriciteitswerken Kevin Bervoets plaatsten alle domotica in Zonhoven. Op die manier is uw huisnetwerk volledig geautomatiseerd, handig toch!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Elektriciteitswerken Kevin Bervoets


Elektriciteitswerken Kevin Bervoets, Zonhoven

Elektriciteitswerken Kevin Bervoets

Donkeindeweg 70 A
Zonhoven


Website: www.elektriciteitswerken-bervoets.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Algemene elektriciteitswerken, Elektrische installatie woning, Domotica, Niko home control, Elektrische installaties , Parlofonie, Videofonie, Elektricien nieuwbouwproject, Elektricien renovatieproject
Rubrieken: Electriciën, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.