Felix Elmere, Gistel

Ervaren dakwerkers in platte daken

Wilt u een nieuw plat dak leggen? Twijfelt u al langer over het plaatsen van een Velux-raam in uw hellende dak? Is het nodig om uw dak te laten herstellen?

Kies dan voor het ervaren bedrijf Felix Elmere. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak bent u verzekerd van kwaliteit. Wij richten ons zowel op particulieren als KMO's in West-Vlaanderen. Wij hebben ons gespecialiseerd in platte daken.

Diensten

Bekijk onze diensten:

  • Platte daken: voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Uw platte dak wordt gerealiseerd met een nieuwe houtconstructie, een dampscherm, isolatie, dakranden en afvoerbuizen.
  • Koper- & zinkwerken: koper- en zinkwerken zijn ideaal voor diverse toepassingen op het dak, zoals de waterafvoer van uw plat dak of de afwerking rond schouwen en koepels.
  • Gevelwerken: mogelijk in het materiaal van uw keuze inclusief isolatielaag zodat u bespaart op uw energiefactuur.
  • Waterdicht maken vijvers en zwembaden: hiervoor gebruiken wij EPDM Firestone. Deze folie is waterbestendig dus ideaal voor het waterdicht maken van uw vijver of zwembad.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

 

Felix Elmere

Hogenbilk 6
GistelWebsite:


Zoekwoorden: Platte daken, EPDM, Koper- en zinkwerken, Dakgoot herstellen, Dakwerkers, Gevelwerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.