Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken Le Bruyn in Wommelgem, voor al uw dakwerken en dakrenovaties

Bent u zoek naar een dakwerker voor uw dakrenovatie of dakherstellingen? Welkom bij Dakwerken Le Bruyn in Wommelgem. Wij verzorgen graag uw algemene dakwerken. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van hellende daken als ook het plaatsen van platte daken. Daarnaast zijn wij inzetbaar bij het renoveren van daken. Hierbij kunt u ons inhuren voor het herstellen van platte daken evenals het herstellen van hellende daken.

Waarom tijdige renovatie belangrijk is

Uw dak staat continu bloot aan allerlei weersomstandigheden. Wanneer benodigde reparaties niet tijdig uitgevoerd worden, kunt u daar ernstige schade door oplopen. Door op tijd uw dak te renoveren, voorkomt u dat u een heel nieuw dak moet laten bouwen. Bij Dakwerken Le Bruyn, bent u in goede handen. Wij verzorgen uw dakrenovatie, waardoor u weer veilig woont. Voorkom lekkage, waterschade, rotte balken in de constructie en andere problemen met een renovatie of herstelling.

Een plat dak of hellend dak?

Wellicht twijfelt u over de keuze tussen een plat dak of hellend dak. Wij adviseren u graag over de beste keuze. Platte daken bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld een dakterras aan te leggen. Bovendien zijn de aanlegkosten lager dan bij een hellend dak. Een hellend dak is doorgaans duurzamer omdat het langer meegaat. Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor herstellingen vaak minder kostbaar. Laat ons met u meedenken over de ideale oplossing voor uw nieuwe dak.

De diensten van Dakwerken Le Bruyn

Zoekt u een professionele dakdekkingsdienst die u voorziet van persoonlijk advies dan bent u bij Dakwerken Le Bruyn aan het juiste adres. Wij leveren vakwerk van de hoogste kwaliteit. Bent u benieuwd of we u ook van dienst kunnen zijn? We zetten onze diensten voor u op een rij:

·       Dakherstellingen van zowel platte als hellende daken

·       Dakrenovaties van zowel platte als hellende daken

·       Plaatsen van platte daken

·       Plaatsen van hellende daken

Wij gaan graag met u in gesprek over uw gewenste dakwerken. Neemt u hier over dan ook gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als een email bericht sturen.

94130168_s(1).jpg - Dakwerken Le Bruyn, Wommelgem

Dakwerken Le Bruyn

Herentalsebaan 354
Wommelgem

Dakwerken Le Bruyn in Google

Zoekwoorden: Dakwerker, Algemene dakwerken, Plaatsen van hellende daken, Plaatsen van platte daken, Dakrenovatie, Dakherstellingen, Renoveren van daken, Herstellen van platte daken, Herstellen van hellende daken
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding, Lood en zinkwerken, Dak- en zinkwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.